Safarin aloitussivu, jossa näkyvät suosikkisivustot, yksityisyysraportin yhteenveto ja muokkausvalinnat.

Aloitussivun muokkaaminen

Valitse taustakuva ja linkit, jotka haluat nähdä avatessasi uusia ikkunoita ja välilehtiä.

Safarin aloitussivun muokkaaminen

Safari-ikkuna, jossa on avattuna useita välilehtiä ja osoitin on välilehden päällä siten, että verkkosivun esikatselu näkyy.

Välilehden sisällön esikatseleminen

Pitämällä osoitinta välilehden päällä näet saman tien esikatselun välilehden sisällöstä.

Välilehtien käyttäminen verkkosivuille Safarissa

Mac App Storen pääsivu. Sivupalkki vasemmalla sisältää linkit App Storen eri alueisiin, kuten Arcade ja Luovuus. Valittuna on Kategoriat. Oikealla on kategoria Safari-laajennukset.

Safarin laajentaminen laajennuksilla

Muokkaa selauskokemustasi hankkimalla Safari-laajennuksia Mac App Storesta.

Laajennusten hankkiminen Safarin muokkaamiseksi

Espanjankielinen verkkosivu. Älykkäässä hakukentässä on käännöspainike ja luettelo saatavilla olevista kielistä.

Verkkosivun kääntäminen (beta)

Näet verkkosivun välittömästi toisella kielellä.

Verkkosivun kääntäminen

Voit tutustua Safarin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Safarin tukisivustolla.