Safarin käyttöopas

macOS Mojavea varten

Verkkosivustot-asetukset, jossa voit muokata yksittäisten verkkosivustojen selaamistapaa Safaria käyttäessäsi.

Ponnahdusikkunoiden estäminen yksittäisille verkkosivustoille

Valitse verkkosivustot, joilla haluat estää ponnahdusikkunat, sen sijaan että estäisit tai sallisit ne kaikilla verkkosivustoilla. Jotkin verkkosivustot toimivat parhaiten, jos sallit ponnahdusikkunat.

Ponnahdusikkunoiden estäminen Safarissa

Safarin ikkuna, jossa neljä välilehteä. Jokaisessa näkyy verkkosivuston kuvake ja nimi.

Sivustojen kuvakkeiden näyttäminen välilehdillä

Helpota välilehtien sisällön näkemistä sisällyttämällä verkkosivustojen kuvakkeet.

Välilehtiasetusten muuttaminen Safarissa

Salasanat-asetukset, varoitus, että kaksi sivustoa käyttää samaa salasanaa.

Online-tilien suojaaminen eri salasanoilla

Jos käytät samoja salasanoja uudelleen, joku, joka tietää yhden verkkosivuston salasanasi, voi päästä muilla sivustoilla oleville tileillesi. Safari ilmoittaa, jos käytät samaa salasanaa eri sivustoilla.

Salasana-asetusten muuttaminen Safarissa

Tilin sisäänkirjautumissivu, jossa näkyy automaattisesti luotu salasana ja mahdollisuus hylätä se tai käyttää sitä.

Automaattisesti luotujen vahvojen salasanojen käyttäminen

Safari voi luoda sinulle vahvan salasanan, kun otat tilin käyttöön tai muutat olemassa olevan salasanan. Kun sinun tarvitsee kirjautua sisään uudelleen, tiedot annetaan automaattisesti.

Salasanojen automaattinen täyttö Safarissa

Voit selata Safarin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo. Jos tarvitset lisää apua, vieraile Safarin tukisivustolla.