Safari-tuki

Safariin tutustuminen

Pääsyavainten käyttäminen

Pääsyavaimet korvaavat salasanat ja tarjoavat helpomman ja turvallisemman tavan kirjautua sisään tileille. Ne ovat myös aina suoraan laitteessasi.

Jaetut välilehtiryhmät

Olittepa sitten suunnittelemassa kaveriporukan matkaa tai tekemässä ostoksia koko perheelle, jakamalla välilehtiä Safarissa voit varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla. Lue lisätietoja jaettujen välilehtiryhmien käyttämisestä iPhonessa, iPadissa ja Macissa.

Aloitussivun mukauttaminen

Valitse taustakuva ja muita vaihtoehtoja, kuten Suosikit, Siri, iCloud-välilehdet ja Lukulista.

Lisää laajennuksia

Safari-laajennukset lisäävät toimivuutta ja ovat loistava tapa räätälöidä ja parantaa selauskokemustasi.

Tietosuojaraportti

Katso lista tunnetuista seuraimista, jotka on estetty seuraamasta sinua verkkosivuilla, joilla olet käynyt.

Salasanojen automaattinen täyttäminen

Salasanojen automaattisella täyttötoiminnolla voit täyttää tallennetut käyttäjätunnukset ja salasanat helposti. Saat myös ehdotuksia vahvoista salasanoista sivustoille rekisteröityessäsi.

Kirjanmerkkien tuominen

Voit tuoda kirjanmerkit, historian ja tallennetut salasanat Google Chromesta tai Mozilla Firefoxista ja jatkaa mihin jäit.

Internet-käytön turvallisuuden parantaminen

Lue ohjeet tietojenkalastelun ja muiden huijausten tunnistamiseen ja välttämiseen sekä varoituksen saamiseen, jos vierailet sivustolla, jota epäillään tietojenkalastelusta.

Resurssit

Käyttöopas

Lue lisätietoja Safarin ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

iCloudin käyttöönotto

Valitse ja asenna iCloud-ominaisuudet, joita haluat käyttää, kuten Kuvat, Yhteystiedot, Kalenterit ja monia muita.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.