Jos Safari ei lataa verkkosivustoja tai sulkeutuu iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Lue, mitä voit tehdä, jos verkkosivusto tai -sivu ei lataudu tai jos Safari sulkeutuu yllättäen.

Muodosta yhteys toiseen verkkoon

Yritä ladata verkkosivusto, kuten www.apple.com/fi Jos käytössäsi ei ole mobiilidatayhteyttä, muodosta yhteys toiseen Wi-Fi-verkkoon ja lataa verkkosivusto.

Jos käytät VPN:ää (Virtual Private Network), tarkista VPN-asetukset. Jos VPN on päällä, osa apeista ja verkkosivustoista saattaa estää sisällön latautumisen.

Laitteen käynnistäminen uudelleen

Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen.

Verkkosivustojen datan tyhjentäminen

Voit parantaa Safarin suorituskykyä tyhjentämällä säännöllisesti verkkosivustojen datan.

1. Valitse Asetukset > Safari.

2. Napauta Tyhjennä historia ja poista data.

3. Vahvista napauttamalla Tyhjennä historia.

JavaScriptin laittaminen päälle

Laita JavaScript päälle, ellei se ole jo.

1. Siirry kohtaan Asetukset > Safari > Lisävalinnat.

2. JavaScriptin laittaminen päälle.

Lisäohjeet

Jos ongelma jatkuu ja koskee vain tiettyä verkkosivustoa tai -sivua, tarkista, onko Suojattu lähetys päällä. Voit laittaa Suojatun lähetyksen tilapäisesti pois päältä iCloud-asetuksista. Jos Safari ei edelleenkään lataa verkkosivustoja ja olet kokeillut kaikkia näitä toimia, ota yhteyttä verkkosivuston kehittäjään.