Apple-korjaus

Me autamme. Applen valtuuttamista näyttökorjauksista vastaavat ammattilaiset, jotka käyttävät aitoja Apple-osia. Vain Applen valtuuttamilla korjauksilla on Applen tuki. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippumatta saat tuotteesi takaisin toimivana ja täsmälleen sellaisena kuin sen pitääkin olla.

Voit tarkistaa, onko huoltoliike itsenäisesti toimiva huoltoliike vai Applen valtuuttama huoltoliike. Itsenäisesti toimivilla huoltoliikkeillä on Applen aidot osat ja korjausresurssit käytössään. Itsenäisesti toimivat huoltoliikkeet eivät tee Applen takuuseen tai AppleCare-turvaan* sisältyviä korjauksia, mutta niillä saattaa olla omia korjaustakuita.

*Apple ei takaa itsenäisesti toimivien huoltoliikkeiden korjauksia, ellei lainsäädäntö toisin edellytä. Applen rajoitettu takuu ja AppleCare-turva eivät kata mitään laitteessasi mahdollisesti ilmeneviä vikoja, jotka johtuvat muun kuin Applen valtuuttaman huoltoliikkeen työstä.