iPad-tuki

Täältä löydät kaikki iPadin ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

Päivitys iOS 10:een

iOS 10 on täällä. Se on täynnä uusia ominaisuuksia, joilla voit ilmaista itseäsi ja nauttia laitteestasi enemmän kuin koskaan aiemmin.

Esitellyt aiheet

Sivuston pöytäkoneversion avaaminen

Avaa verkkosivusto iPadilla ja napauta Jaa-kuvaketta tehtäväpalkissa. Löydät Pyydä työpöytäversio -komennon pyyhkäisemällä vasemmalle näkyviin tulevista vaihtoehdoista.

- Leslie, AppleCaren vanhempi neuvoja

Resurssit

iPad-yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Tukea iPadille

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.