iPad-tuki

Täältä löydät kaikki iPadin ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

Valmistaudu iOS 10:n tuloon

iOS 10 on täynnä uusia ominaisuuksia, joilla voit ilmaista itseäsi ja nauttia laitteestasi enemmän kuin koskaan aiemmin.

Esitellyt aiheet

Sivuston pöytäkoneversion avaaminen

Avaa verkkosivusto iPadilla ja napauta Jaa-kuvaketta tehtäväpalkissa. Löydät Pyydä työpöytäversio -komennon pyyhkäisemällä vasemmalle näkyviin tulevista vaihtoehdoista.

- Leslie, AppleCaren vanhempi neuvoja

Resurssit

iPad-yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Tukea iPadille

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.