iPad-tuki

Päivittäminen iPadOS 17:ään

Koe upouudet ominaisuudet, jotka auttavat sinua räätälöimään laitteesi, pysymään turvassa ja kommunikoimaan ja jakamaan muiden kanssa saumattomasti.

iPadin käyttöönotto

Uuden iPadin käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Jos sinulla on jo iPad, aseta se uuden iPadin viereen, niin pääset asiaan vieläkin nopeammin.

Tietojen varmuuskopiointi

Varmuuskopioi iPad iCloudiin tai tietokoneellesi sen varalta, että laitteesi vaihdetaan, häviää tai vaurioituu.

Etsi

Käytä Etsi-appia kadonneiden tai varastettujen laitteiden löytämiseen ja turvassa pitämiseen.

Akun lataaminen

Lue, mitä tehdä, jos iPadin akku ei lataudu tai se latautuu hitaasti. Katso myös, miten lisäät näkyville akun lataustason prosentteina.

eSIMin käyttö iPadissa

Ota eSIM käyttöön iPad (Wi-Fi + Cellular) -mallissa ja pysy yhteydessä, kun olet poissa Wi-Fi-yhteyspisteeltä.

Apple Penciliin tutustuminen

Apple Pencilillä voit kirjoittaa mihin tahansa tekstikenttään, poistaa sanan pyyhkimällä, piirtää tarkkoja kuvioita ja paljon muuta.

Magic Keyboard -näppäimistön käyttäminen

Liitä iPad Prohon Magic Keyboard -näppäimistö, niin voit esimerkiksi käyttää näppäinoikoteitä sekä säätää kirkkautta ja katselukulmaa.

Opas IPadin käyttöön

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää iPadista.

Huolto ja korjaus

Oma tuki

Hanki takuutiedot, tarkista takuun tila tai tarkista tehdyt korjaukset.

Huoltovaihtoehdot

Lue lisätietoja huoltovaihtoehdoista, pyydä arvio akun huollolle tai näytön vaurioiden korjaamiseen ja käytä muita toimintoja.

Tee korjauspyyntö

Kerro meille, mikä iPad-laitteessasi on vikana, niin löydämme sinulle sopivat tukivaihtoehdot.

Tekniset tiedot

Tarkista iPad-mallisi tekniset tiedot.

Ei ongelmaa AppleCare+:n kanssa

Saat rajattoman määrän korjauksia vahingosta johtuvien vaurioiden tukitapauksille, nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta.

Apple-yhteisöt

Se tarjoaa vastauksia ja mahdollisuuden kysyä kysymyksiä sekä yhteyden muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.