iPad-tuki

Aloittaminen

Tietojen varmuuskopiointi

Varmuuskopioi iPad iCloudiin tai tietokoneellesi sen varalta, että laitteesi vaihdetaan, häviää tai vaurioituu.

iPadin käyttöönotto

Uuden iPadin käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Jos sinulla on jo iPad, aseta se uuden iPadin viereen, niin pääset asiaan vieläkin nopeammin.

Akun lataaminen

Lue, mitä tehdä, jos iPadin akku ei lataudu tai se latautuu hitaasti. Katso myös, miten lisäät näkyville akun lataustason prosentteina.

iPadin monipuolisempi ja tehokkaampi käyttö

Moniajo Järjestäjän avulla

Uusi tapa tehdä moniajoa ja hoitaa asioita. Muuta ikkunoiden ja sovellusten kokoa haluamasi mukaan ja näytä useita ikkunoita limittäin yhdessä näkymässä.

Viestit-apin käyttäminen

iPadOS 16:lla ja uudemmilla voit muokata juuri lähettämääsi viestiä tai jopa kumota hiljattain lähetetyn viestin lähetyksen, jos viesti ei ollutkaan aivan valmis.

FaceTimen käyttö

Pysy yhteydessä, jaa kokemuksia, tee yhteistyötä etänä ja katsele sisältöä yhdessä SharePlayn avulla.

Käytä Live-tekstiä tai visuaalista hakua

Live-tekstin avulla voit olla vuorovaikutuksessa valokuvien tekstin kanssa. Visuaalisen haun avulla voit oppia enemmän suosituista maamerkeistä, taideteoksista, kasveista, lemmikeistä ja monesta muusta asiasta.

Apple Penciliin tutustuminen

Apple Pencilillä voit kirjoittaa mihin tahansa tekstikenttään, poistaa sanan pyyhkimällä, piirtää tarkkoja kuvioita ja paljon muuta.

Magic Keyboard -näppäimistön käyttäminen

Liitä iPad Prohon Magic Keyboard -näppäimistö, niin voit esimerkiksi käyttää näppäinoikoteitä sekä säätää kirkkautta ja katselukulmaa.

Resurssit

Käyttöopas

Lue lisätietoja iPadin ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

Tekniset tiedot

Tarkista iPad-mallisi tekniset tiedot.

Ei ongelmaa AppleCare+:n kanssa

Saat rajattoman määrän korjauksia vahingosta johtuvien vaurioiden tukitapauksille, nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.