iPad-tuki

Täältä löydät kaikki iPadin ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

Kuvien hallinta

iPadilla voit nauttia kuvista uskomattomin tavoin. Lue lisätietoja kuvatoiminnoista ja kuvakokoelman hallinnasta.

Esitellyt aiheet

URL-osoitteiden kirjoittaminen nopeammin

Jos et halua kirjoittaa URL-osoitteen loppua Safarissa, paina näppäimistön pistettä pitkään. Näin saat näkyviin yleisiä verkkotunnuksia, esimerkiksi .com ja .org.

– ChangYeong, AppleCare Tier 2 -neuvoja

Resurssit

iPad-yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Tukea iPadille

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.