Grafiikka-appi täyttää näytön. Mail on auki Slide Over ‑ikkunassa näytön oikealla puolella.

Moniajo iPadilla

Voit esimerkiksi kiinnittää hyödyllisiä widgettejä Koti-valikkoon ja työskennellä useilla apeilla samanaikaisesti.

Enemmän tietoa hyppysissäsi

Muistiinpano, jossa näkyy piirustus ja käsin kirjoitettua tekstiä.

Apple Pencilin käyttäminen iPadin kanssa

Voit esimerkiksi luoda nopeasti muistiinpanoja lukitulla näytöllä, lisätä allekirjoituksesi sekä merkitä kuvia ja muita dokumentteja.

Enemmän aikaan Apple Pencilillä

Koko näytön näkymä kadusta, joka johtaa Transamerica Pyramid -rakennukselle

iPad matkalle mukaan

Tutki iPadin avulla matkakohdettasi etukäteen, tee kokoelma ehdottomista nähtävyyksistä, pidä lapset viihdytettyinä ja muistele matkasi parhaita hetkiä.

Mainio matkakumppani

Voit selata iPadin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.

Lisäohjeita löytyy iPadin tukisivustolta.