iPadin Koti-valikko. Näytön yläreunassa ovat Kello-, Missä on...?-, Sää-, Kuvat- ja Kalenteri-appiwidgetit.

Muokkaa omaksesi

Voit tehdä iPadista omannäköisesi monella tavalla: voit muuttaa Koti-valikon taustakuvaa, lisätä widgettejä pitääksesi tärkeät tiedot keskeisellä paikalla tai suunnitella oman Memojin.

iPadin personointi

FaceTime-ryhmäpuhelu FaceTime-apissa.

Pidä yhteyttä

Käytä iPadia kokemusten jakamiseen ja yhteyden pitämiseen uusilla tavoilla.

Pysy yhteydessä

iPad on vaaka-asennossa ja Muistiinpanot-appi on avoinna. Näytössä vasemmalla ovat ylhäältä alas lueteltuina: Kansiot, iCloud ja Tunnisteet. Hakukenttä on näytössä ylhäällä keskellä, ja sen jälkeen ovat Kiinnitetty ja Muistiinpanot. Yksi muistiinpano on avoinna näytön oikealla puolella.

Tee enemmän Muistiinpanoilla

Lue, miten voit luoda pikamuistiinpanon mistä näytöstä tahansa, lisätä kuvia, tehdä yhteistyötä ja järjestellä muistiinpanoja tunnisteilla.

Hyvien muistiinpanojen tekeminen

Voit tutkia iPadin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai useamman hakukenttään. Voit myös ladata oppaan Apple Booksista (jos saatavilla).