Grafiikka-appi täyttää näytön. Mail on auki Slide Over ‑ikkunassa näytön oikealla puolella.

Moniajo iPadilla

Kiinnitä hyödyllisiä widgettejä Koti-valikkoon, työskentele useilla apeilla samanaikaisesti ja vaihda nopeasti suosikkiapista toiseen.

Työtilojen muokkaaminen

Muistiinpano, jossa näkyy piirustus ja käsin kirjoitettua tekstiä.

Apple Pencilin käyttäminen iPadin kanssa

Opi tekemään muistiinpanoja lukitusnäytöllä välittömästi, tekemään merkintöjä tiedostoihin ja kuviin sekä lisäämään allekirjoituksesi.

Jätä jälkesi Apple Pencilillä

Kartta, jossa näkyy osa San Franciscon keskustasta. Vasemmalla on luettelo kohteista kategorioista Ravintolat, Kahvi ja Pikaruoka. Ravintolat on valittuna. Kartassa oranssit kuvakkeet ilmaisevat ruokailupaikkoja. Tiedot-, sijainti- ja 3D-painikkeet näkyvät ylhäällä oikealla.

iPad matkalle mukaan

Tutustu iPadin avulla kohteeseesi, muokkaa työtiedostojasi ja nauti elokuvasta tai kirjasta pitkällä lennolla.

Matkusta kevyesti

Voit selata iPadin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo. Voit myös ladata oppaan Apple Booksista (jos saatavilla).