macOS:n käyttöopas

macOS Mojavea varten

Macin työpöytä, jossa on avoinna Merkinnät-ikkuna ja jonka oikealla sivulla ovat jonossa työpöydän pinot.

Tee enemmän työpöydällä

macOS:ssä voit helposti järjestää ja muokata työpöytääsi – ja saada töitä valmiiksi avaamatta lainkaan ohjelmaa.

Lue, mitä voit tehdä työpöydällä

iCloud-asetuksissa näkyy Perheenjäsenet-osio.

Perhe ensin

macOS ja iCloud mahdollistavat perheellesi ostojen (kuten kirjojen ja musiikin) jakamisen, viihtymisen ja tuottavan työskentelyn sekä yhteydenpidon missä ikinä kaikki ovatkin.

Lue jakamisesta ja turvallisuudesta huolehtimisesta

Launchpad näyttää ohjelmakuvakkeet näytöllä ruudukkokuviossa.

Ohjelmia kaikkeen, mitä haluat tehdä

Macin mukana tulee ohjelmia, joilla voit tehdä hämmästyttäviä osioita – ja vielä lisää loistavia ohjelmia löydät Mac App Storesta.

Lue, mitä voit tehdä Macin ohjelmilla

Safarin huomautus, joka kertoo, että Safari on luonut verkkosivustolle vahvan salasanan ja tallentanut sen iCloud-avainnippuun.

Tietojen ja Macin suojaaminen

Mikään ei ole tärkeämpää kuin tietojesi turvallisuus. Mac tarjoaa sinulle työkalut tietojesi turvaamiseen ja Macin pitämiseen suojattuna.

Lue, miten voit pitää tietosi turvassa

Voit selata macOS:n käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile macOS:n tukisivustolla.