Opiskelijatietojärjestelmän yhdistäminen Apple School Manageriin

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä opiskelijatietojärjestelmiä (SIS) Apple School Manager tukee, ja miten SIS-ratkaisu voidaan yhdistää siihen tietojen tuontia varten.

Lue, mitä tapahtuu, kun muodostat yhteyden Apple School Manageriin

Voit turvallisesti yhdistää Apple School Managerin tuettuihin opiskelijatietojärjestelmäratkaisuihin (SIS). Kun muodostat yhteyden SIS-ratkaisuun, opiskelija-, henkilökunta- ja luokkatiedot kopioidaan Apple School Manageriin hallittujen Apple ID:iden, sijaintien ja kurssien luontia varten. SIS-ratkaisuun tekemäsi muutokset päivitetään automaattisesti Apple School Manageriin.

Katso luettelo yhteensopivista SIS-ratkaisuista.

SIS-ratkaisun yhdistäminen

Jos olet jo tuonut tiedot SFTP:llä, lue seuraavan osion SFTP-tiedot, ennen kuin yhdistät SIS-ratkaisun Apple School Manageriin.

1. Kirjaudu Apple School Manageriin.

2. Klikkaa vasemmasta alakulmasta Asetukset, valitse Tietolähde ja klikkaa sitten Yhdistä.

• Sinun on vahvistettava domain, ennen kuin voit muodostaa yhteyden opiskelijatietojärjestelmään (SIS).
  3. Klikkaa Etsi opiskelijoita, henkilökuntaa ja luokkia -kohdan vieressä olevaa Lisää-painiketta ja valitse opiskelijatietojärjestelmä (SIS).

4. Valitse opiskelijatietojärjestelmä avattavasta luettelosta ja klikkaa sitten Yhdistä.

5. Myönnä omalle SIS-ratkaisullesi oikeudet noudattamalla näytössä olevia yksityiskohtaisia ohjeita. Jokainen opiskelijatietojärjestelmä käsittelee tietoja ja suojausta eri tavoin.

6. Anna tarvittavat tiedot.

7. Valitse, synkronoidaanko tiedot lukukauden alkamista edeltävän 30 päivän ajalta.*

• Oletusarvoisesti SIS saattaa palauttaa tietoja vain nykyiseltä lukukaudelta. Jos päätät synkronoida, saat tiedot kaikilta lukukausilta, jotka alkavat seuraavan 30 päivän kuluessa. Voit muuttaa tätä asetusta SIS-yhteyden määrittämisen jälkeen.
  8. Klikkaa Yhdistä ja odota, kunnes prosessi on valmis. Yhteysnopeudesta ja tuotavien tietojen määrästä riippuen tämä saattaa kestää tavallista pidempään.

9. Tarkista havaitut virheet. Sinun on korjattava ne SIS-ratkaisussa.

10. Voit näyttää lisäämäsi tiedot valitsemalla ”Tarkista [SIS-ratkaisun nimi]”.

11. Varmista, että tiedot ovat oikein, ja valitse sitten Vahvista.

Kun olet suorittanut ensimmäisen tuonnin, näet SIS-ratkaisun nimen ja tuodut sisällöt. Apple School Manager päivitetään opiskelijatietojärjestelmästä 24 tunnin välein. Jos lisäät SIS-ratkaisuun uuden opiskelijan, Apple School Manager luo automaattisesti tilin ja hallitun Apple ID:n kyseistä opiskelijaa varten. Kun nämä tunnistetiedot on luotu, voit jakaa ne tilinhaltijan kanssa.

* Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta PowerSchool SIS:n kanssa, asenna uusin Apple School Manager -liitännäinen. Kun käytät tätä toimintoa Infinite Campus SIS:n kanssa, käytä OneRoster v1.1:n API-URL-osoitetta.

Infinite Campus OAuth 2.0:een päivittäminen

Infinite Campuksen opiskelijatietojärjestelmä (SIS) poistaa käytöstä OAuth 1.0:n 30. kesäkuuta 2023. Päivitä Infinite Campus OAuth 2.0:een noudattamalla tämän osion ohjeita.

Ylläpitäjien on siirryttävä OAuth 1.0:sta OAuth 2.0:een noudattamalla Infinite Campus -ohjeita.

1. Kirjaudu Apple School Managerissa sisään käyttäjänä, jolla on ylläpitäjän, toimipisteen johtajan tai henkilöstöhallinnon vastuuhenkilön rooli.

2. Valitse nimesi sivupalkin alaosassa.

3. Valitse Asetukset ja sitten Hakemiston synkronointi.

4. Klikkaa opiskelijatietojärjestelmän Muokkaa-painiketta.

5. Päivitä Infinite Campuksen perus-URL-osoite Infinite Campus OAuth 2.0:n perus-URL-osoitteeksi, joka on ilmoitettu Infinite Campus -palvelimella.

6. Päivitä asiakastunnus.

7. Päivitä Secret.

8. Päivitä tunnistetiedot klikkaamalla Tallenna-painiketta.

Jos haluat synkronoida Apple School Managerin manuaalisesti Infinite Campuksen kanssa, toimi seuraavasti:

1. Klikkaa opiskelijatietojärjestelmän Muokkaa-painiketta.

2. Koti-painikkeen klikkaaminen

Mahdolliset virheet näkyvät Apple School Managerin asetuksissa Hakemiston synkronointi -kohdassa

.

Jos olet käyttänyt SFTP:tä aikaisemmin

Voit myös lähettää oppilas-, henkilöstö- ja luokkatiedot Apple School Manageriin SFTP:n avulla SIS-ratkaisusta vietyjen tietueiden perusteella. Jos olet jo luonut käyttäjiä ja luokkia SFTP-lähetysten avulla ja siirryt SFTP:stä käyttämään suoraa SIS-yhteyttä, Apple School Manager luo kaikille käyttäjille uudet tunnukset. Tämän vuoksi aikaisemmin SFTP:n avulla luotujen käyttäjien tilit voivat kahdentua. Voit välttää kahdentumisen jatkamalla SFTP:n käyttöä suoran yhteyden sijaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.