Opiskelijatietojärjestelmän yhdistäminen Apple School Manageriin

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä opiskelijatietojärjestelmiä (SIS) Apple School Manager tukee ja miten opiskelijatietojärjestelmä voidaan yhdistää siihen tietojen tuontia varten.

Voit turvallisesti yhdistää Apple School Managerin tuettuihin opiskelijatietojärjestelmäratkaisuihin (SIS). Kun muodostat yhteyden SIS-ratkaisuun, opiskelija-, henkilökunta- ja luokkatiedot kopioidaan Apple School Manageriin hallittujen Apple ID:iden, sijaintien ja kurssien luontia varten. SIS-ratkaisuun tekemäsi muutokset päivitetään automaattisesti Apple School Manageriin.

Apple School Manager tukee tällä hetkellä Powerschool-, SunGARD eSchoolPLUS- ja Infinite Campus -ratkaisuja. Apple lisää muiden SIS-järjestelmien tuen tulevaisuudessa.

Jos olet jo tuonut tiedot SFTP:llä, tarkista nämä tiedot, ennen kuin yhdistät SIS-ratkaisun Apple School Manageriin.

SIS-ratkaisun yhdistäminen

1. Jos tämä on ensimmäinen kirjautumiskertasi Apple School Manageriin, käyttöönottotuki tulee näkyviin, kun avaat ohjelman. Jos käyttöönottotuki ei tule näkyviin, klikkaa nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Käyttöönottotuki.
  2. Klikkaa Etsi opiskelijoita, henkilökuntaa ja luokkia -kohdan vieressä olevaa Lisää-painiketta ja valitse opiskelijatietojärjestelmä (SIS).
  3. Valitse opiskelijatietojärjestelmä avattavasta luettelosta ja klikkaa sitten Yhdistä.
  4. Jokainen opiskelijatietojärjestelmä käsittelee tietoja ja suojausta eri tavoin. Myönnä omalle SIS-ratkaisullesi oikeudet noudattamalla näytössä olevia yksityiskohtaisia ohjeita.
  5. Anna tarvittavat tiedot ja klikkaa sitten Yhdistä.
  6. Odota, kunnes kopiointiprosessi on suoritettu loppuun. Yhteysnopeudesta ja kopioitavien tietojen määrästä riippuen tämä prosessi saattaa kestää tavallista pidempään.
  7. Tarkista kopiointiprosessin aikana havaitut virheet. Sinun on ehkä korjattava ne SIS-ratkaisussa.
  8. Voit näyttää lisäämäsi tiedot valitsemalla ”Tarkista [SIS-ratkaisun nimi]”.
  9. Varmista, että tiedot ovat oikein, ja valitse sitten Vahvista.

Kun olet suorittanut ensimmäisen tuonnin, näet SIS-ratkaisun nimen ja tuodut sisällöt. Apple School Manager päivitetään opiskelijatietojärjestelmästä 24 tunnin välein. Jos lisäät SIS-ratkaisuun uuden opiskelijan, Apple School Manager luo automaattisesti tilin ja hallitun Apple ID:n kyseistä opiskelijaa varten. Kun nämä tunnistetiedot on luotu, voit jakaa ne tilinhaltijan kanssa.

Jos olet käyttänyt SFTP:tä aikaisemmin

Voit myös lähettää oppilas-, henkilöstö- ja luokkatiedot Apple School Manageriin SFTP:n avulla SIS-ratkaisusta vietyjen tietueiden perusteella. Jos olet jo luonut käyttäjiä ja luokkia SFTP-lähetysten avulla ja siirryt SFTP:stä käyttämään suoraa SIS-yhteyttä, Apple School Manager luo kaikille käyttäjille uudet tunnukset. Tämän vuoksi aikaisemmin SFTP:n avulla luotujen käyttäjien tilit voivat kahdentua. Voit välttää kahdentumisen jatkamalla SFTP:n käyttöä suoran yhteyden sijaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.