Tietoja Koulutyöt 1.0.1 -apista

Tässä artikkelissa kerrotaan opettajien ja opiskelijoiden uudesta keskitetystä ratkaisusta.

Koulutyöt on tehokas iPad-appi, jonka avulla opettajat ja opiskelijat voivat hyödyntää iPadin tehokkaita toimintoja entistä paremmin. Opettajat voivat vaivattomasti jaella ja kerätä tehtäviä, seurata opiskelijoiden edistymistä opetusapeissa sekä tehdä kahdenkeskistä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa reaaliajassa paikkaan katsomatta. Myös opiskelijoiden on helppo käyttää sitä. Tehtävät ilmestyvät automaattisesti heidän iPad-laitteisiinsa määräajan ja luokan mukaisessa järjestyksessä. Koulutyöt-apin avulla opettajat voivat seurata kaikkien työskentelyä luokassa ja räätälöidä opetuksen kunkin opiskelijan tarpeisiin.

Osa kaikkein hyödyllisimmistä opetusmateriaaleista löytyy apeista. Koulutyöt-apin avulla opettajat voivat selata tuettuja appeja, etsiä opetussuunnitelmaansa sopivia sisältöjä ja sitten jakaa tietyt apin harjoitukset opiskelijoiden kanssa. He voivat siirtyä yhdellä napautuksella juuri oikeaan harjoitukseen.

Koulutyöt on saatavana App Storesta ja edellyttää, että koulun IT-ylläpitäjä määrittää koulun tilit ja luokat Apple School Managerissa. Ota selvää, miten voit valmistautua Koulutyöt-apin käyttöön, ja lue lisää vaatimuksista Koulutyöt-apin ohjeesta.

Voit hankkia Koulutyöt-apin uusimman version tarkistamalla iPadissa App Storen Päivitykset-välilehden.

Koulutyöt 1.0.1:n uudet ominaisuudet

Tämä päivitys sisältää vakauteen liittyviä pieniä parannuksia.

Koulutyöt 1.0:n ominaisuudet

Jaa mitä tahansa Tehtävät-toiminnolla

• Tehtävät-toiminnolla voit helposti jakaa kotitehtävän, opintomuistutuksen tai luokkailmoituksen opiskelijoiden kanssa.
  • Lisää PDF-tiedostoja, dokumentteja, verkkolinkkejä, kuvia, videoita tai jopa linkkejä apin harjoituksiin.
  • Siirrä Koulutyöt-appia tukevien appien tapauksessa opiskelijat suoraan apin tiettyyn harjoitukseen.
  • Tarjoa opiskelijoille helppo tapa lopullisen projektin lähettämiseen tai ymmärryksensä havainnollistamiseen.

Huolehdi opiskelijoiden keskittymisestä ja asioiden pitämisestä järjestyksessä

• Ohjaa opiskelijat tiettyyn paikkaan, kun annat tehtävän apissa.
  • Opiskelijat näkevät kaikkien oppiaineiden määräajat tällä viikolla.
  • Pagesissa, Keynotessa ja Numbersissa opiskelijat voivat lähettää kotitehtävänsä suoraan apista.

Tee yhteistyötä ja anna reaaliaikaista palautetta

• Tee helposti yhteistyötä yksittäisten opiskelijoiden tai koko luokan kanssa muutamalla napautuksella.
  • Anna opiskelijoille palautetta lisäämällä kommentteja opiskelijoiden töihin, kun nämä työskentelevät tehtävän parissa.
  • Käytä iWorkin uusia Piirros- ja Älykäs merkintä -toimintoja lisätäksesi palautetta suoraan opiskelijoiden dokumentteihin.
  • Tee Apple Pencilillä tai sormellasi merkintöjä muun muassa PDF-tiedostoihin ja kuviin.

Tarkastele opiskelijoiden edistymistä

• Tarkista, ketkä opiskelijoista ovat suorittaneet tällä viikolla erääntyvät tehtävänsä.
  • Ota selvää, miten opiskelijat pärjäsivät Koulutyöt-tehtävissään, opiskelijoiden työt, kyselyjen tulokset, ansaitut pisteet ja käytetty aika mukaan lukien.
  • Opiskelijat voivat lähettää kotitehtävänsä Koulutyöt-appiin mistä tahansa apista.

Mukauta ohjeet

• Tarkastele opiskelijaa kokonaisvaltaisesti yhdessä paikassa lähetetyt työt ja edistyminen apeissa mukaan lukien.
  • Räätälöi Tehtävät yhdelle opiskelijalle tai opiskelijaryhmälle yksilöllisten tarpeiden mukaan.
  • Seuraa opiskelijoiden edistymistä selvittääksesi, ketkä saattavat tarvita ylimääräisen haasteen tai tukea.

Tietosuoja

Apple on sitoutunut suojaamaan opettajien ja opiskelijoiden yksityisyyttä. Koulujen on otettava Koulutyöt-apin opiskelijoiden edistymisen seuranta erikseen käyttöön Apple School Managerissa. Opiskelijoiden edistyminen tallennetaan vain sellaisten opettajan antamien tehtävien osalta, jotka suoritetaan käyttämällä koulun myöntämää hallittua Apple ID:tä. Kaikki opiskelijoiden edistymistiedot salataan siirrettäessä ja tallennettuina. Jos koulu päättää olla käyttämättä toimintoa, opettajat ja opiskelijat voivat edelleen käyttää Koulutyöt-appia ilman sitä.

Koulutyöt-tuotteen parantamiseksi ja auttaakseen kouluasi ymmärtämään, miten opiskelijat ja opettajat käyttävät Koulutyöt-appia, Apple kerää Koulutyöt-apin käytöstä anonyymeja tietoja, jotka voidaan jakaa myös koulusi kanssa. Näitä tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, eivätkä ne sisällä mitään henkilöiden tunnistamiseen soveltuvia tietoja.

Lue lisätietoja Applen tuotteiden tietosuojasta ja tietoturvasta koulutusalalla.

Koulutyöt-apin uudet ominaisuudet iCloud.comissa

Päivitykset ovat kumulatiivisia, joten kun avaat Koulutyöt-apin, kaikki uusimmat ominaisuudet ovat käytettävissäsi. Seuraavassa on kerrottu kussakin julkaisussa mukana olevat ominaisuudet.

Heinäkuu 2018

Opettajat voivat nyt käyttää Koulutyöt-appia iCloud.comista luodessaan tehtäviä ja tarkastella oppilaiden edistymistä näistä tuetuista selaimista:

• macOS: Safari 11 tai uudempi, Firefox 56 tai uudempi ja Chrome 59 tai uudempi
  • Windows: Firefox 56 tai uudempi ja Chrome 59 tai uudempi

Lisätietoja

Koulutyöt-ohje

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa Koulutyöt-apin nimi on Classwork.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.