Kuvassa on esimerkki tehtävän (Integers) tarkasta näkymästä Math-oppitunnilla. Näkymässä näkyvät valitun liitteen tarkat edistymistiedot: edistymisprosentti, keskimääräinen aika ja oppitunnin normalisoidut pisteet. Kaikkien liitteiden kohdasta näkyy, että liitteet ovat vielä suorittamatta yhdeksältä opiskelijalta, että sinulla on 49 tarkistettavissa olevaa liitettä ja että kaksi opiskelijaa ei ole vielä tehnyt töitään uudelleen. Opiskelijatietojen perusteella saat selville opiskelijat, jotka ovat vaarassa tippua kelkasta.

Oppitunnin ja opiskelijoiden edistymistietojen näyttäminen

Anna tehtäväliitteitä apeissa, joissa voit seurata opiskelijoiden edistymistä, ja seuraa sitten opiskelijoiden edistymistä tehtävän tietojen, oppitunnin edistymisen ja opiskelijan edistymisen näkymissä.

Oppitunnin, tehtävän ja opiskelijan edistymisen tarkasteleminen Koulutyöt-apissa

Kuvassa on esimerkki opiskelijan yhteistyötiedostosta ( Leong Kevin - Probability Lab 3) ja iWork Numbers -apin Jaa-painikkeen vaihtoehdot.

Tiedostojen jakaminen ja yhteistyö opiskelijoiden kanssa

Jaa tiedostoja yksittäisille opiskelijoille tai koko oppitunnille, ja tee sitten yhteistyötä opiskelijoiden kanssa tehtävän liitteillä.

Liitteiden lisääminen Koulutyöt-apissa

Kuvassa on esimerkkioppituntinäkymä (Math), jossa näkyy neljä tehtävää: kahden määräpäivä on tänään ja kahden huomenna. Äskettäiset-näkymän lisäksi Koulutyöt-sivupalkki sisältää neljä oppituntia (kirjallisuus, matematiikka, luonnontieteet ja tekniikka), luonnokset ja suosikit sisältävän oman kirjaston ja Historia (2020) -oppitunnin arkiston kaupungin koulutoimelle.

Kaikkien oppituntien ja tehtävien tarkastelu nopeasti

Koulutyöt-sivupalkista näet kaikki oppituntisi sekä äskeiset tehtävät, luonnostehtävät ja suosikkitehtävät. Jos poistit oppitunteja Koulutyöt-apissa, näet myös arkistoitujen oppituntien tehtävät kansiossa [oma organisaatiosi].

Tietoa oppitunneista, tehtävistä ja opiskelijoista Koulutyöt-apissa

Jos haluat selata Koulutyöt-käyttöopasta, napsauta sivun yläreunasta Sisällysluettelo.

Jos tarvitset lisäohjeita, käy Oppilaitosten tuki ‑verkkosivustolla.