Oppitunti-apin uudet ominaisuudet

Lue lisätietoja iPadin Oppitunti-apin ja Macin Oppitunti-apin uusimmista päivityksistä.

Oppitunti tekee iPadista tai Macista tehokkaan apuopettajan, joka auttaa opettajaa ohjaamaan iPadia käyttäviä oppilaita oppitunnin aikana, näkemään heidän edistymisensä ja pitämään heidät tehtäviensä tasalla. Oppitunti-apin avulla voit helposti käynnistää saman apin samanaikaisesti jokaisen oppilaan laitteessa tai käynnistää eri apin eri oppilasryhmille. Oppitunti-apin ansiosta opettajat voivat keskittyä opettamiseen ja oppilaat oppimiseen.

Oppitunti 2.1:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Opettajat voivat nyt kätkeä nykyisen apin opiskelijoiden laitteissa ja palauttaa iPadit Koti-valikkoon ja Mac-tietokoneet Finderiin.
  • Tämä päivitys sisältää myös virheiden korjauksia sekä yleisiä parannuksia suorituskykyyn.

Lue lisätietoja Macin Oppitunti 2.1:n vaatimuksista.

Oppitunti 3.1:n iPad-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Opettajat voivat nyt kätkeä nykyisen apin opiskelijoiden laitteissa ja palauttaa iPadit Koti-valikkoon ja Mac-tietokoneet Finderiin.
  • Tumman tilan tuki
  • Tämä päivitys sisältää myös virheiden korjauksia sekä yleisiä parannuksia suorituskykyyn.

Lue lisätietoja iPadin Oppitunti 3.1:n vaatimuksista.

Aiemmat versiot

Tutustu tarkemmin Macin Oppitunti-apin ja iPadin Oppitunti-apin aiempien versioiden uusiin ominaisuuksiin.

Oppitunti 2.0:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Voit hallita oppilaiden Mac-tietokoneita, joissa on macOS Mojave 10.14.4 tai uudempi.
  • Voit käyttää tarkkoja linkkejä ClassKit-yhteensopivissa apeissa.

Lue lisätietoja Macin Oppitunti 2.0:n vaatimuksista.

Oppitunti 1.0.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

Opettajilta ei enää pyydetä ylläpitäjän tunnistetietoja, kun oppilaat kirjautuvat ylläpitäjien luomille oppitunneille.

Lue lisätietoja Macin Oppitunti 1.0.1:n vaatimuksista.

Tietoja Oppitunti 1.0:n Mac-versiosta

Oppitunti on nyt saatavilla Macia varten. Se sisältää samat ominaisuudet kuin iPad-versio.

Lue lisätietoja Macin Oppitunti 1.0:n vaatimuksista.

iPadin Oppitunti 3.0:n uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Voit hallita oppilaiden Mac-tietokoneita, joissa on macOS Mojave 10.14.4 tai uudempi.
  • Voit käyttää tarkkoja linkkejä ClassKit-yhteensopivissa apeissa.

Lue lisätietoja iPadin Oppitunti 3.0:n vaatimuksista.

Oppitunti 2.3.1:n iPad-version uudet ominaisuudet

• Opiskelijoiden liittymisvarmuutta oppituntiin on parannettu.

Lue lisätietoja iPadin Oppitunti 2.3.1:n vaatimuksista.

Oppitunti 2.3:n iPad-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

Oppitunti 2.2:n iPad-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Siirry nyt -toiminnon avulla voit nyt lukita oppilaslaitteet valitussa apissa.
  • Uuden iOS-rajoituksen myötä opettajan hyväksyntä vaaditaan, jos valvotussa oppilaslaitteessa halutaan poistua opettajan luomalta oppitunnilta.

Lue lisätietoja iPadin Oppitunti 2.2:n vaatimuksista.

Oppitunti 2.1:n iPad-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Kun opettaja päättää oppitunnin, uudessa näytössä esitellään oppilaiden toiminta-aikajanojen yhteenveto, ennen kuin opettajan näkymä palautuu luokan valitsimeen.
  • Voit jakaa esimerkiksi URL-osoitteita, dokumentteja ja kuvia yksittäisille oppilaille tai ryhmille iOS 11:n uuden vetämis- ja pudottamistoiminnon avulla.
  • Kolmen uuden Määritysprofiili-rajoituksen avulla voit ottaa käyttöön, määrittää tai pakottaa opettajien luomille oppitunneille toimintojen "Liity oppitunnille", "Lukita apit ja laite" sekä "Käyttää AirPlayta ja katsoa näyttöä" asetukset vastaamaan ylläpitäjien luomien oppituntien valintoja.

Lue lisätietoja iPadin Oppitunti 2.1:n vaatimuksista.

Oppitunti 2.0:n iPad-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Luo oppitunteja Oppitunti-apissa ja kutsu lähellä olevia oppilaita mukaan.
  • Jaa dokumentteja ja linkkejä oppilaiden laitteisiin AirDropin kautta (korvaa Oppitunti-apin Jaa laajennus -ominaisuuden).
  • Oppilaat voivat jakaa dokumentteja ja linkkejä opettajien kanssa AirDropin kautta.
  • Mykistä oppilaslaitteiden äänet.

Lue lisätietoja iPadin Oppitunti 2.0:n vaatimuksista.

Oppitunti 1.1.2:n iPad-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Ongelma, joka esti joissakin tapauksissa Oppitunti-appia löytämästä lähellä olevia oppilaslaitteita, on korjattu.

Lue lisätietoja iPadin Oppitunti 1.1.2:n vaatimuksista.

Oppitunti 1.1.1:n iPad-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Parempi tuki salasanalla suojatuille Apple TV -laitteille on lisätty.
  • Muokkaa ryhmää Slide Over- ja Split View -näkymissä.
  • Suodata appeja nimen perusteella Avaa appi -valintaikkunassa.

Lue lisätietoja iPadin Oppitunti 1.1.1:n vaatimuksista.

Oppitunti 1.1:n iPad-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Uuden Jaa laajennus -ominaisuuden avulla voit lähettää linkkejä Safarista ja muista apeista jakosivujen kautta.
  • Siirry iTunes U -kursseihin.
  • Lisää oppilaita opettajan luomiin ryhmiin ja poista oppilaita ryhmistä.

Lue lisätietoja iPadin Oppitunti 1.1:n ominaisuuksista ja vaatimuksista.

Tietoja Oppitunti 1.0:n iPad-versiosta

Oppilaiden lisääminen jaettuihin iPadeihin

• Kun Oppitunti on määritetty, se muodostaa yhteyden lähellä oleviin oppilaslaitteisiin.
  • Oppitunti liittää älykkäästi oikean oppilaan kullekin jaetulle iPadille sen mukaan, mitä laitetta oppilas viimeksi käytti.
  • Kun oppilaat ovat valmiita, opettaja voi helposti kirjata heidät ulos ja valmistella kaikki jaetut iPadit seuraavaa oppituntia varten.

Oppilaiden työskentelyn aloittaminen, keskittäminen ja keskeyttäminen

• Avaa mikä tahansa appi, verkkosivusto tai kirja oppilaiden laitteilla yhdellä napautuksella.
  • Lukitse laitteet käyttämään yhtä appia, jotta oppilaat voivat keskittyä paremmin.
  • Lukitse näytöt, jotta voit keskeyttää työskentelyn tai kiinnittää luokan huomion uudelleen.

Oppilaiden näyttöjen seuraaminen Näyttönäkymä-toiminnolla

• Katso kerralla yleiskatsaus kaikkien oppilaiden näytöistä.
  • Keskity seuraamaan yhden oppilaan näyttöä.
  • Oppilaat saavat ilmoituksen, kun heidän näyttöjään tarkkaillaan.

Oppilaiden töiden jakaminen luokkahuoneen Apple TV:ssä

• Esittele oppilaidesi hyviä töitä koko luokalle.
  • Näytä oppilaan näyttö langattomasti AirPlayn avulla.
  • Oppilaat saavat ilmoituksen, kun heidän näyttöjään esitellään.

Unohtuneiden salasanojen nollaaminen heti luokassa

• Nollaa hallitun Apple ID:n salasana ilman IT-tuen apua.

Oppilaslaitteiden järjestäminen ryhmien avulla

• Oppitunti luo automaattisesti ryhmiä oppilaista sen perusteella, mitä appeja he käyttävät.
  • Opettajat voivat jakaa oppilaita eri projekteihin luomalla ryhmiä.
  • Suorita toimintoja kokonaisille ryhmille tai yksittäisille oppilaille ryhmissä.

Erinomainen sekä kahdenkeskiseen käyttöön että käytettäväksi jaettujen iPad-oppilaslaitteiden kanssa

• Kaikki toiminnot tapahtuvat vain paikallisessa verkossa.