Automaattisen laiterekisteröinnin käyttäminen

Automaattisen laiterekisteröinnin avulla voit automatisoida mobiililaitteiden hallinnan (MDM) rekisteröinnin ja helpottaa laitteiden esimääritystä. Voit valvoa laitteita aktivoinnin aikana niihin koskematta ja lukita MDM-rekisteröinnin jatkuvaa hallintaa varten.

Kelpoisuuden tarkistaminen

Organisaatiot voivat käyttää Apple Business Manageria ja Apple School Manageria tuetuissa maissa ja tuetuilla alueilla, jos ne ostavat laitteita

• suoraan Applelta

• osallistuvilta Applen valtuutetuilta jälleenmyyjiltä tai

• matkapuhelinoperaattoreilta.

Automaattinen laiterekisteröinti toimii seuraavissa laitteissa:

• iOS-laitteet, joissa on iOS 7 tai uudempi

• iPadOS-laitteet

• Mac-tietokoneet, joissa on OS X Mavericks 10.9 tai uudempi

• Apple TV -laitteet (4. sukupolvi ja uudemmat), joissa on tvOS 10.2 tai uudempi.

Jos haluat lisätä laitteita, joita et ole ostanut (kuten lahjoitetun iPadin), lue, miten voit rekisteröidä laitteita manuaalisesti.

Organisaation rekisteröiminen

Rekisteröi organisaatiosi Apple Business Manageriin tai Apple School Manageriin noudattamalla seuraavia ohjeita.

Apple Business Manager

1. Siirry Apple Business Manageriin.

2. Klikkaa Rekisteröidy nyt.

3. Klikkaa Aloita.

4. Anna organisaatiosi tiedot.

Lue lisää Apple Business Essentialsista ja kokeile sitä maksutta yrityksessäsi.

Apple Business Managerin ja Apple Business Essentialsin alustava kokeilujakso alkaa. Automaattinen laiterekisteröinti on sallittua, kun ylläpitäjä on vahvistanut organisaationsa Applelle. Lue lisätietoja käytettävissä olevista ominaisuuksista sekä ohjeet rekisteröintiin ja rekisteröinnin vahvistamiseen Apple Business Managerin ja Apple Business Essentialsin käyttöoppaista.

Apple School Manager

1. Siirry Apple School Manageriin.

2. Klikkaa Rekisteröidy nyt.

3. Anna organisaatiosi tiedot.

Apple vahvistaa rekisteröintitietosi ottamalla yhteyttä vahvistamisesta vastaavaan yhteyshenkilöön, joka on yleensä organisaatiosi laillinen edustaja.

Kun rekisteröinti on valmis, tietosi on vahvistettu ja rekisteröitymisesi on hyväksytty, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Myyntitietojen lisääminen

Kun rekisteröitymisesi on hyväksytty, kirjaudu sisään ja lisää myyntitietosi.

• Jos olet ostanut laitteet Applelta, ota yhteyttä ostopäällikköön, talousosastoon tai Applen myyntitiimiin ja pyydä heiltä Applen asiakasnumerosi.

• Jos olet ostanut laitteet Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä tai matkapuhelinoperaattorilta, pyydä heiltä heidän jälleenmyyjätunnuksensa ja anna heille organisaatiotunnuksesi.

• Lue, mistä löydät organisaatiotunnuksen ja missä voit antaa jälleenmyyjätunnuksen Apple School Managerissa tai Apple Business Managerissa.

MDM-palvelimen lisääminen

Kun olet rekisteröitynyt ja lisännyt myyntitietosi, lisää MDM-palvelimesi Apple Business Manageriin tai lisää MDM-palvelimesi Apple School Manageriin.

Kun olet lisännyt MDM-palvelimen, määritä laitteet siihen Apple Business Managerissa tai Apple School Managerissa.

Laitteiden lisääminen manuaalisesti

Voit lisätä automaattiseen laiterekisteröintiin laitteita, joita et ole ostanut (kuten lahjoitetun Macin tai iPadin). Lue, miten voit lisätä laitteita manuaalisesti Macin Apple Configuratorilla tai iPhonen Apple Configuratorilla.

Lisätietoja

Lisäohjeita Apple Business Managerin käyttöön

Lisäohjeita Apple School Managerin käyttöön