Support til Fotos

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til Fotos.

Fotografering og billedredigering på iPhone, iPad eller iPod touch

Tag billeder, og brug kamerafunktionerne på din iPhone, iPad eller iPod touch. Gennemse og rediger derefter disse billeder direkte på din enhed.

Hjælp til Fotos

Du kan se og redigere fotos på din Mac-computer, på iCloud.com og på dine iOS-enheder. Du kan få hjælp til at bruge funktionerne i Fotos i disse brugerhåndbøger.

Udvalgte emner

Fotos-fællesskaber

Kontakt Apple-support

Hjælp til Fotos

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.