Oprettelse og bestilling af trykte produkter med projektudvidelser i Fotos

Læs mere om, hvordan du downloader, installerer og bruger projektudvidelser fra tredjeparter i Fotos til macOS.

Med projektudvidelser fra tredjeparter i Fotos kan du tilføje en række effektive værktøjer, der kan bruges til at oprette projekter og bestille trykte produkter. Før du går i gang, skal du kontrollere, at din Mac kører macOS High Sierra 10.13 eller nyere. Derefter skal du downloade og installere udvidelserne fra Mac App Store.

Sådan finder og installerer du projektudvidelser i Fotos

1. Åbn Fotos.

2. Gå til menulinjen i Fotos: Vælg Arkiv > Opret > [projekttype] > App Store. Mac App Store åbnes og viser tilgængelige projektudvidelser.

3. Klik på en udvidelse for at læse mere om den, eller klik på Hent for at downloade udvidelsen.

4. Når udvidelsen er downloadet, bliver den tilgængelig som en projektudvidelse i Fotos.

Sådan konverterer du eksisterende projekter

Du kan opdatere eller fortsætte med at arbejde på dine eksisterende projekter i Fotos ved at konvertere dem ved hjælp af udvidelser fra tredjeparter:

1. Gå til indholdsoversigten i Fotos: Vælg det projekt, som du ønsker at konvertere under Projekter.

2. Gå til menulinjen i Fotos: Vælg Arkiv > Opret > [projekttype], og vælg derefter den ønskede projektudvidelse. Udvidelsen viser indstillinger for projektet og konverterer derefter projektet til sit eget format.

3. Brug projektudvidelsens grænseflade i Fotos til at redigere dine projekter og bestille trykte produkter. Klik på OK i øverste højre hjørne af Fotos, når du er færdig. Det konverterede projekt vises i indholdsoversigten med det oprindelige projekt.

Når du har konverteret dine projekter, kan du redigere dem yderligere og afgive ordrer via udvidelsens grænseflade i Fotos.

Sådan opretter du nye projekter

Følg disse trin for at oprette et nyt projekt med udvidelser i Fotos:

1. Vælg et Minde, Album eller en gruppe af billeder, som du vil bruge til dit projekt.

2. Vælg Arkiv > Opret > [projekttype], og vælg derefter en projektudvidelse.

3. Brug udvidelsens grænseflade til at oprette dit projekt, redigere det og til at afgive en ordre.

Du kan føje flere billeder til dit projekt efter oprettelsen: Træk billederne fra visningen Fotos, og anbring dem på projektets navn i indholdsoversigten.

Få hjælp til udvidelser

Hvis du har brug for hjælp til en udvidelse, kan du kontakte udvikleren.

Projektudvidelser til Fotos er muligvis ikke tilgængelige i alle lande og områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.