Kontakt til andre producenter

Et "produkt fra en anden producent" er et produkt, der er fremstillet af en anden producent end Apple. Her kan du læse om, hvordan du finder og får hjælp til produkter fra andre producenter.

Sådan kontakter du en anden producent eller udvikler

Afhængigt af købsstedet kan du kontakte følgende:

• Apps, der downloades i App Store og Mac App Store: Kontroller appsiden med oplysninger
  • Produkter fra andre producenter, som du erhverver fra Apple: Kontakt producenten af produktet eller Apple-support.
  • Produkter fra andre producenter, som du erhverver fra en anden virksomhed: Kontakt producenten af produktet, eller kontakt forhandleren, der sælger det pågældende produkt.

Virksomhedens kontaktoplysninger findes muligvis på internettet.

Sådan finder du produkter fra andre producenter

Sådan finder du produkter fra andre producenter, f.eks. software og tilbehør:

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.