Sådan kontakter du en appudvikler

I App Store kan du finde kontaktoplysninger til appudviklere, herunder udviklere af Apple Arcade-spil.

Hvornår du skal kontakte en appudvikler for at få hjælp

• Hvis en app ikke fungerer, men problemet ikke påvirker andre apps.
  • Hvis du ikke kan bruge køb i appen, f.eks. et bonusniveau i et spil eller "fjern annoncer".

Kontakt udvikleren af iOS-, iPadOS- og watchOS-apps

1. Åbn App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Søg efter appen, og tryk på den. Hvis du ikke kan finde appen, skal du trykke på konto-knappen  eller dit foto øverst på skærmen, trykke på Købt, trykke på "Ikke på denne [enhed]" og derefter trykke på appen.
  3. Appens produktside vises. Rul for at finde afsnittet Anmeldelser og vurderinger, og tryk på Appsupport. Hvis Appsupport ikke vises, skal du kontrollere, om du er logget ind med det korrekte Apple-id.
    iPhone, der viser en apps produktside i App Store med valgmuligheden Appsupport.

For apps på dit Apple Watch

Brug den iPhone, der er pardannet med dit Apple Watch, og følg trinnene for iPhone.

Kontakt udvikleren af apps på din Mac

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Søg efter appen, og klik på den. Hvis du ikke kan finde appen, skal du klikke på log ind-knappen  eller dit foto nederst i indholdsoversigten og derefter se efter appen og klikke på den.
  3. Appens produktside vises. Rul for at finde afsnittet Anmeldelser og vurderinger, og klik på Appsupport. Hvis Appsupport ikke vises, skal du kontrollere, om du er logget ind med det korrekte Apple-id.
    Mac, der viser en apps produktside i App Store med valgmuligheden Appsupport.

Fik du ikke appen fra App Store?

Hvis du har et problem med en app på din Mac, men du ikke fik appen fra App Store, kan du læse om, hvordan du kontakter en anden producent eller udvikler.

Kontakt udvikleren af apps på dit Apple TV

1. Åbn App Store på dit Apple TV.
  2. Søg efter appen, og vælg den.
  3. Appens produktside vises. Rul til bunden af siden. Find udviklerens websted i afsnittet Oplysninger.
    Apple TV, der viser en apps produktside i App Store med et websted angivet forneden.

For Apple TV (3. generation)

Hvis du bruger et Apple TV (3. generation), skal du søge på internettet efter appens navn for at finde udvikleren.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.