Sådan kontakter du en appudvikler

Du kan finde kontaktoplysninger på appudviklere ved at bruge din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit Apple TV.

Det er muligt at du ønsker at kontakte udvikleren eller udgiveren af en app, for at få hjælp, hvis du oplever et af disse problemer:

• Når alle apps på din iPhone kan åbnes og fungerer som forventet undtagen én.
  • Når du tidligere har foretaget et køb, som ikke er en forbrugsvare, i en app og efterfølgende ikke kan gendanne dit køb i appen.

Brug din iOS-enhed til at finde supportoplysninger om udviklere af iOS-apps, Beskeder eller Watch, brug din Mac til at finde oplysninger om udviklere af programmer til Mac, og brug dit Apple TV til at finde oplysninger om udviklere af apps til Apple TV.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn App Store. Sørg for, at du er logget ind med det Apple-id, som du købte eller downloadede appen med.
  2. Søg efter appen og tryk på den. Du kan også finde appen under dine køb: Tryk på I dag, og derefter på knappen Min Konto eller på dit billede i skærmens øvre højre hjørne. Tryk på Købt, og find appen. Du skal måske klikke på "Ikke på denne [enhed]" for at se alle dine apps.
  3. Svirp op for at finde afsnittet til Vurderinger og Anmeldelser og tryk på app-support. Hvis Appsupport ikke vises, skal du kontrollere, om du er logget ind med det korrekte Apple-id.
    En iPhone X, som viser afsnittet Vurderinger og Anmeldelser på en apps oplysningsside i App Store. Knappen app-support er fremhævet.

Til et program på din Mac

1. Åbn App Store. Sørg for, at du er logget ind med det Apple-id, som du købte eller downloadede programmet med.
  2. Søg efter programmet, og klik på det. Du kan også finde appen under dine køb: Klik på knappen Min Konto eller på dit billede i skærmens nedre venstre hjørne, find appen og klik på den.
  3. Klik på programmets supportlink i højre side af vinduet. Rul for at finde afsnittet til Vurderinger og Anmeldelser og klik på app-support. Hvis Appsupport ikke vises, skal du kontrollere, om du er logget ind med det korrekte Apple-id.
    Et skærmbillede af App Store på en Mac, som viser afsnittet Vurderinger og Anmeldelser på en apps oplysningsside. Knappen app-support er fremhævet.

Til en app på dit Apple TV

1. Åbn App Store. Sørg for, at du er logget ind med det Apple-id, som du købte eller downloadede programmet med.
  2. Søg efter appen, og vælg den.
  3. Rul til bunden af siden. Adressen på udviklerens websted findes i afsnittet Oplysninger.
    Et Apple TV, som viser afsnittet Vurderinger og Anmeldelser for en apps i App Store. Link til udviklerens website nederst på siden er fremhævet.

Hvis du bruger et Apple TV (2. generation) eller et Apple TV (3. generation) skal du søge på internettet efter appens navn, for at finde udvikleren.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.