Sådan kontakter du en appudvikler

Find kontaktoplysninger på appudviklere – herunder udviklere af Apple Arcade-spil – på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV.

Du kan kontakte udvikleren eller udgiveren af en app for at få hjælp, hvis du oplever et af disse problemer:

• Når alle apps på din iPhone kan åbnes og fungerer som forventet undtagen én.
  • Når du tidligere har foretaget et køb, som ikke er en forbrugsvare, i en app og efterfølgende ikke kan gendanne dit køb i appen.

For iOS-, iPadOS- og watchOS-apps

1. Åbn App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch. Sørg for, at du er logget ind med det Apple-id, som du købte eller downloadede appen med.
  2. Søg efter appen, og tryk på den. Du kan også finde appen under dine køb: Tryk på I dag og derefter på knappen Min Konto  eller på dit billede øverst på skærmen. Tryk på Købt, og find appen. Du skal måske klikke på "Ikke på denne [enhed]" for at se alle dine apps.
  3. Skub op for at finde afsnittet Anmeldelser og vurderinger, og tryk på Appsupport. Hvis Appsupport ikke vises, skal du kontrollere, om du er logget ind med det korrekte Apple-id.
    iPhone, der viser afsnittet Anmeldelser og vurderinger på en apps side i App Store.

For Apple Watch-apps

Brug den iPhone, der er pardannet med dit Apple Watch, og følg trinnene for iPhone.

For Mac-programmer

1. Åbn App Store på din Mac. Sørg for, at du er logget ind med det Apple-id, som du købte eller downloadede appen med. Læs om, hvordan du kontakter en anden udvikler, hvis du ikke har fået programmet fra App Store på din Mac.
  2. Søg efter programmet, og klik på det. Du kan også finde programmet under dine køb ved at klikke på log ind-knappen  eller på dit billede nederst i indholdsoversigten og derefter finde programmet og klikke på det.
  3. Klik på programmets supportlink i højre side af vinduet. Rul for at finde afsnittet Anmeldelser og vurderinger, og klik på Appsupport. Hvis Appsupport ikke vises, skal du kontrollere, om du er logget ind med det korrekte Apple-id.
    Mac, der viser afsnittet Anmeldelser og vurderinger på en apps side i App Store.

For Apple TV-apps

1. Åbn App Store på dit Apple TV. Sørg for, at du er logget ind med det Apple-id, som du købte eller downloadede appen med.
  2. Søg efter appen, og vælg den.
  3. Rul ned til bunden af siden. Adressen på udviklerens websted findes i afsnittet Oplysninger.
    Apple TV, der viser oplysninger om en sælger af en app i App Store.

Hvis du bruger et Apple TV (3. generation), skal du søge på internettet efter appens navn for at finde udvikleren.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.