Opdatering af softwaren på din Mac

Brug App Store til at opdatere Mac-operativsystemet og alle apps, som du har fået fra App Store.

Åbn App Store på din Mac for at søge efter opdateringer til Mac-softwaren. Klik på Opdateringer i værktøjslinjen App Store, og brug derefter knapperne Opdater for at downloade og installere opdateringer. Opdateringer installeret inden for de seneste 30 dage vises under listen.

Hvis du ikke får vist en forventet opdatering til Mac:

• Installer enhver opdatering på listen, og gå derefter tilbage til fanen Opdateringer. Hvis du stadig ikke får vist en forventet opdatering, skal du gå til søgefeltet for at finde det program, der skal opdateres.
  • Opdateringer til Safari og Mac-firmware vises muligvis ikke, fordi de fås som en del af macOS-opdateringerne.
  • Hvis et program ikke kom fra App Store, skal du kontakte programproducenten for at finde ud af, om der er opdateringer.
  • Hvis du bruger OS X Snow Leopard eller Lion, kan du hente OS X-opdateringer ved at vælge Softwareopdatering i Apple-menuen ().

Læs mere om, hvordan du opgraderer til den nyeste version af macOS, hvilket omfatter den nyeste version af Safari og App Store.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Udgivelsesdato:Fri Dec 01 14:41:31 GMT 2017