Sådan sikkerhedskopierer du din Mac

Læs mere om, hvordan du opretter en sikkerhedskopi af arkiverne på din Mac.

Brug Time Machine til automatisk sikkerhedskopiering

Time Machine er en indbygget sikkerhedsfunktion på din Mac. Hvis du har et USB-drev eller en anden lagringsenhed, kan Time Machine bruge disse til automatisk at sikkerhedskopiere alle dine arkiver, herunder apps, musik, billeder, e-mails og dokumenter. Du kan derefter bruge din sikkerhedskopi til at gendanne dine arkiver, herunder ældre arkiver, arkiver, der er blevet slettet, eller arkiver, der ikke længere er tilgængelige.

Synkroniser og gem data med iCloud

Du kan også bruge iCloud til at synkronisere og få adgang til data på tværs af alle dine enheder, der er logget på iCloud med det samme Apple-id. Med iCloud holdes dine billeder, videoer, kontakter, kalendere, noter, adgangskoder m.m. sikre, automatisk sikkerhedskopieret og tilgængelige, uanset hvor du er.

1. Log på iCloud.

2. Brug iCloud-indstillinger til at indstille, hvilke af dine apps der synkroniserer og gemmer data med iCloud.

3. Brug iCloud Drive til at lagre andre arkiver i iCloud, herunder arkiver i mappen Skrivebord og mappen Dokumenter.

Lagring af arkiver i iCloud bruger af lagringspladsen i din iCloud-lagringsplan. Hvis du når grænsen for din iCloud-lagringsplads, kan du købe mere iCloud-lagringsplads direkte fra din Apple-enhed eller gøre mere iCloud-lagringsplads tilgængelig. Du kan også arkivere eller lave kopier af oplysningerne gemt i iCloud, så du har en ekstra kopi af disse oplysninger.

Kopier arkiver manuelt til andre lagringsenheder

Sikkerhedskopier arkiver som billeder, videoer og dokumenter manuelt ved blot at trække dem fra din Mac til et USB-drev eller en anden ekstern lagringsenhed. For at gendanne dem kan du trække dem tilbage til din Mac.

Brug et sikkerhedskopieringsværktøj fra en anden producent

Andre sikkerhedskopieringsværktøjer er bredt tilgængelige fra App Store og andre kilder. Nogle er designet til at sikkerhedskopiere alle dine data; andre sikkerhedskopierer bestemte typer arkiver, såsom billeder eller e-mails. Nogle er designet til at sikkerhedskopiere til et USB-drev eller anden ekstern lagringsenhed; andre kan sikkerhedskopiere til en skybaseret tjeneste. Følg instruktionerne, der følger med værktøjet.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.