Support til Mac mini

Kom godt i gang

Konfigurer din Mac

Brug Indstillingsassistent til at gå gennem de simple trin, så du kan komme i gang med din nye Mac.

Flyt indhold til din nye Mac

Brug Overførselsassistent til at kopiere alle dokumenter, apps, brugerkonti og indstillinger til en ny Mac.

Gør mere med din Mac mini

Tilslut en eller flere skærme

Du kan slutte op til tre eksterne skærme til din Mac mini ved hjælp af Thunderbolt og HDMI-portene. Hvis du har Mac mini (2023) med M2 Pro-chip, kan du tilslutte en 8K-skærm.

Konfigurer dit tilbehør

Find ud af, hvordan du tilslutter Magic Keyboard, Magic Mouse og Magic Trackpad.

Sådan tilslutter du andre enheder

Hvis kablet fra din eksterne skærm, harddisk eller en anden enhed ikke kan sluttes til Thunderbolt 4-portene (USB-C) på din Mac mini, skal du muligvis bruge et mellemstik.

Brug Wi-Fi 6E-netværk

Læs mere om, hvordan du opnår den bedste trådløse ydeevne, når du bruger Wi-Fi 6E med Mac mini (2023).

Ressourcer

Grundlæggende funktioner i Mac mini

Læs mere om funktioner, og opdag alt det, din Mac mini kan.

Tekniske specifikationer

Find de tekniske specifikationer til din specifikke model af Mac mini.

Brugerhåndbog for macOS

Læs mere om macOS-funktioner, og hvordan du kan få det meste ud af din Mac.

Det er ikke noget problem med AppleCare+

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.