Sikkerhedskopiering af din Mac

Det er nemt og meget vigtigt, at du sikkerhedskopierer din Mac. Vi anbefaler det til alle.

Sådan sikkerhedskopierer du din Mac

Hvor meget plads skal jeg bruge til en sikkerhedskopi?

Du kan se størrelsen på specifikke arkiver eller mapper ved at klikke på dem og derefter trykke på Kommando-I. Du kan se lagringsoplysninger om din Mac ved at klikke i Apple-menuen øverst til venstre på skærmen. Vælg Om denne Mac, og klik på fanen Lagringsplads. Når du tager Time Machine-sikkerhedskopier, er det en god ide at bruge et drev, der har mindst dobbelt så meget lagringskapacitet som din Mac.

Relaterede emner

macOS-fællesskab

Kontakt Apple-support

Hjælp til sikkerhedskopiering af min Mac

Få hjælp via chat, telefon eller e-mail. Du kan også indstille en reparation eller oprette en aftale i Genius Bar.