Sikkerhedskopier din Mac

Hvor meget plads skal jeg bruge til en sikkerhedskopi?

Du kan se størrelsen på specifikke arkiver eller mapper ved at klikke på dem og derefter trykke på Kommando-I. Du kan se lagringsoplysninger om din Mac ved at klikke i Apple-menuen øverst til venstre på skærmen. Vælg Om denne Mac, og klik på fanen Lagringsplads. Når du opretter sikkerhedskopier med Time Machine, er det en god ide at bruge et drev, der har mindst dobbelt så meget lagringskapacitet som din Mac.