Sikkerhedskopiering af din Mac

Det er nemt og meget vigtigt, at du sikkerhedskopierer din Mac. Vi anbefaler det til alle.

Sådan opretter du automatiske sikkerhedskopier

Din Mac leveres med software, der gør det nemt at tage sikkerhedskopier. Du skal bare slå Time Machine til og oprette forbindelse til et eksternt drev. Time Machine tager automatiske sikkerhedskopier af alt, så du kan gendanne de enkelte arkiver eller hele dit system fra dine sikkerhedskopier.

Andre metoder til sikkerhedskopiering

Hvor meget plads skal jeg bruge til en sikkerhedskopi?

Du kan se størrelsen på specifikke arkiver eller mapper ved at klikke på dem og derefter trykke på Kommando-I. Du kan se lagringsoplysninger om din Mac ved at klikke i Apple-menuen øverst til venstre på skærmen. Vælg Om denne Mac, og klik på fanen Lagringsplads. Når du tager Time Machine-sikkerhedskopier, er det en god ide at bruge et drev, der har mindst dobbelt så meget lagringskapacitet som din Mac.

Relaterede emner

macOS-fællesskab

Kontakt Apple-support

Hjælp til min Mac -sikkerhedskopi

Få hjælp via chat, telefon eller e-mail. Du kan også indstille en reparation eller oprette en aftale i Genius Bar.