Gør din Mac klar til service

For at spare tid og beskytte dine oplysninger skal du udføre så mange af disse trin som muligt, før din Mac serviceres.

1. Opret en sikkerhedskopi

Opret en sikkerhedskopi af din Mac, hvis det bliver nødvendigt at slette eller udskifte disken under service.

2. Bestil service

Bestil service. Afhængigt af tilgængelighed i dit område kan du foretage en reservation i en Apple Store, finde en Apple-autoriseret serviceudbyder eller vælge indsendelsesservice.

3. Kontroller dine indstillinger

Udfør disse trin for at sikre, at serviceteknikeren kan udføre enhver nødvendig diagnosticeringstest. Hvis du ikke kan, må teknikeren muligvis tale om mulighederne med dig.

• Hvis du har slået Find min Mac til, skal du slå Find fra.
  • Hvis du har slået en firmwareadgangskode til, skal du slå firmwareadgangskoden fra.
  • Hvis du har valgt indsendelsesservice, skal du følge eventuelle yderligere instruktioner, du modtager fra Apple.

Hvis du er bekymret for sikkerheden af dine data under service, kan du enten slå FileVault til eller fjerne dine data, f.eks. ved at slette alt indhold og alle indstillinger.

4. Find dine oplysninger frem

Hvis du tager din Mac hen til en serviceudbyder:

• Medbring din salgskvittering, hvis du har den. Du kan også få brug for adgangskoden til dit Apple-id og en form for personlig identifikation, f.eks. kørekort, pas eller andet godkendt id.
  • Sørg for, at du kender navnet på og adgangskoden til din macOS-brugerkonto, hvis du skulle få brug for at logge ind på din Mac hos serviceudbyderen.

5. Find dit udstyr frem

Hvis du tager din Mac hen til en serviceudbyder, skal du også medbringe dens netledning og alt tilbehør, som du har brug for hjælp til.

Hvis du har valgt indsendelsesservice, skal du følge den vejledning om emballage og forsendelse, du har modtaget.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support for at få flere oplysninger.