Mac-computere med Apple Silicon

Apple startede sin overgang fra Intel-processorer til Apple Silicon i Mac-computere med visse modeller, der blev introduceret ultimo 2020.

Mac-computere med Apple Silicon:

På Mac-computere med Apple Silicon vises der i vinduet "Om denne Mac" et punkt med teksten Chip efterfulgt af navnet på chippen:

No alt supplied for Image

Du kan åbne Om denne Mac ved at vælge Apple-menuen  > Om denne Mac.

På Mac-computere med en Intel-processor vises der i vinduet "Om denne Mac" et punkt med teksten Processor efterfulgt af navnet på en Intel-processor. En Mac med en Intel-processor kaldes også for en Intel-baseret Mac.