Få mest muligt ud af dine billeder

Læs om, hvordan du tager billeder og redigerer og administrerer dem på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

Sådan tager du flotte billeder og redigerer dem

Optag dine minder med det imponerende kamera på din iPhone, iPad eller iPod touch. Rediger så dine billeder direkte på enheden.

Sådan kan du nyde dine billeder overalt

Med iCloud kan du lagre dine komplette foto- og videosamlinger og holde dem opdateret på din iPhone, iPad, iPod touch og computer eller på iCloud.com.

Lad os komme i gang

Nu, hvor du har taget det perfekte billede og har adgang til det overalt, kan du læse om, hvordan du får billedet til at se ud, lige som du ønsker det.

Har du brug for hjælp til Fotos eller dit kamera?