Support til Fotos

Rediger billeder på din Mac

Rediger som en professionel med de intuitive redigeringsværktøjer, der er indbygget i Fotos til macOS.

Tag billeder og rediger dem på din enhed

Læs om, hvordan du tager billeder af høj kvalitet og redigerer dem med teknologier og værktøjer, der er indbygget i din enhed.

Overfør billeder og videoer

Flyt billeder og videoer til din computer, eller brug iCloud-fotos til at gøre dine billeder tilgængelige på alle dine Apple-enheder.

Hold dit bibliotek opdateret

Dine billeder og videoer opdateres automatisk på alle dine enheder med iCloud. Du kan også synkronisere dit bibliotek manuelt ved hjælp af Finder.

Organiser og find dine fotos

Organiser dine billeder og videoer, så du nemt kan finde dem igen, og brug avancerede søgefunktioner til at finde personer, steder, genstande eller begivenheder.

Overfør dit Fotos-bibliotek

Hvis din Mac er ved at løbe tør for diskplads, kan du flytte Fotos-biblioteket til et eksternt drev for at frigøre lagringsplads.

iCloud-fotos

iCloud-fotos fungerer med appen Fotos, så du kan arkivere dine billeder og videoer sikkert i iCloud og opdatere dem på din iPhone, iPad, Mac, dit Apple TV og iCloud.com.

Ressourcer

Brugerhåndbøger

Læs mere om funktionerne, og opdag alt det, som Fotos kan på Mac, iPad, iPhone eller på iCloud.com.

Projektudvidelser til Fotos

Læs mere om, hvordan du downloader, installerer og bruger projektudvidelser fra tredjeparter i Fotos til macOS.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.