Support til iPhone

Kom godt i gang

Opgrader til iOS 17

Det er nemt at opgradere til iOS 17 og opleve nye funktioner, så du kan tilpasse din iPhone, udtrykke dig i opkald og beskeder, dele indhold og meget mere.

Sikkerhedskopier dine data

Sikkerhedskopier din iPhone ved hjælp af iCloud eller din computer i tilfælde af, at din enhed bliver udskiftet, stjålet eller beskadiget.

Overfør data til en ny iPhone med Hurtig start

Med Hurtig start kan du bruge din tidligere enhed til automatisk at indstille din nye iPhone.

Flere muligheder med iPhone

Brug eSIM på iPhone

eSIM, der er gemt digitalt i din iPhone, er ligesom et fysisk SIM-kort uden kortet. Se, hvordan du indstiller et nyt eSIM eller overfører ét fra din forrige iPhone.

Brug USB-C på iPhone 15-modeller

Du kan oplade din iPhone 15 og slutte den til andre enheder med USB-C-stikket.

Se nyheder i Beskeder

Brug søgefiltre til at finde præcis den besked, du leder efter. Se en transskription af dine lydbeskeder. Og tryk på plusknappen for at få nye oplevelser som Tjek ankomst og Livestickere.

Brug StandBy under opladning

Hvis du drejer din iPhone til siden, mens den oplades, får du en ny oplevelse på fuld skærm med hurtige oplysninger, som du nemt kan se på afstand.

Udforsk tilgængelighedsfunktioner

Lær at kende de nyeste indbyggede tilgængelighedsfunktioner på alle dine Apple-enheder, herunder funktioner til syn, hørelse, tale, kognition og mobilitet.

Din vejledning til iPhone

Læs om nye funktioner, og hvordan du bruger din iPhone.

Service og reparation

Min support

Få garantioplysninger, kontroller din dækningsstatus, eller søg efter en eksisterende reparation.

Servicemuligheder

Læs mere om dine servicemuligheder, få et overslag for batteriservice eller skærmreparation og meget mere.

Start en reparation

Fortæl os, hvad der er galt med din iPhone, så finder vi de rette supportmuligheder til dig.

Tekniske specifikationer

Find de tekniske specifikationer til den specifikke model af din iPhone.

Ulykker sker.
AppleCare+ dækker dem.

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere. Du har også mulighed for at få dækning ved tyveri og tab.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Appen Support

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.