Sig hej til din nye iPhone

Vi hjælper dig med at indstille din nye iPhone og viser dig nogle fantastiske funktioner, der hjælper dig med at foretage dig endnu mere.

Sådan indstiller du din iPhone og går i gang med at bruge den

Når din iPhone er indstillet – som din iPhone hjælper dig med – er du klar til at komme i gang med at bruge den. Søg på internettet, send beskeder, foretag opkald, brug Siri, download apps og musik og meget mere.

Alt det, du skal bruge, med et enkelt skub på skærmen

Få de seneste nyheder, se dine meddelelser, og få hurtig adgang til indstillinger og apps – det hele med et enkelt skub på skærmen.

Flere grunde til, at du vil elske din iPhone

Jo mere du ved om din nye iPhone, jo mere vil du elske den. Her er nogle flere funktioner, der kan hjælpe dig med at gøre mere med din iPhone.