Sig hej til iPhone

Vi hjælper dig med at indstille og bruge din nye iPhone – så du får flere muligheder end nogensinde før.

Lad os starte med det grundlæggende

Med få trin kan du indstille din nye iPhone eller skifte til en.

Alt det, du skal bruge, med et enkelt skub på skærmen

Du kan hurtigt få adgang til indstillinger og apps, se dine meddelelser og hente de seneste nyheder – det hele med et enkelt skub på skærmen.

Flere grunde til, at du vil elske din iPhone

Jo mere du ved om din nye iPhone, jo mere vil du elske den. Her er et overblik over flere funktioner, der er designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din iPhone.