Support til uddannelsesinstitutioner

Tilmeld dig eller log ind

Kom i gang med at bruge Apple School Manager.

Håndbog til implementering i uddannelsesinstitutioner

Læs om, hvordan du forbereder dine omgivelser, konfigurerer og implementerer Apple-enheder samt skaber muligheder for lærere i deres klasselokaler.

Brugerhåndbog til Apple School Manager

Læs om, hvordan du implementerer alle enheder samlet fra ét sted, og alt det, du skal vide om Apple School Manager.

Skolearbejde

Nyheder

Læs om de nye funktioner og forbedringer i den nyeste version af appen Skolearbejde.

Brugerhåndbøger til Skolearbejde

Læs om, hvordan du kan dele arkiver, og hvordan du kan integrere aktiviteter i Skolearbejde i instruktioner og opgaver til klassen.

Klasseværelse

Nyheder

Udforsk de nyeste funktioner og seneste forbedringer til appen Klasseværelse til Mac og iPad.

Brugerhåndbog til lærere

Læs om, hvordan du konfigurerer din klasse, ser dine elevers skærme og underviser i en lektion i Klasseværelse.

IT-ressourcer

Administrer dine enheder

Ved hjælp af Apple School Manager kan du implementere og administrere iOS- og macOS-enheder i din organisation på en nem og strømlinet måde.

Om godkendelse fra organisationsnetværk

Brug godkendelse fra organisationsnetværket, så dine brugere kan anvende deres eksisterende navne og adgangskoder som administrerede Apple-id'er.

Om integration af Student Information System (SIS)

Tilknyt dit understøttede Student Information System (SIS) til Apple School Manager for at importere elever, ansatte og klasseoplysninger.

Brugerhåndbog til implementering af Apple-platformen

Implementer og administrer hardware, software og tjenester fra Apple i din organisation.

Oplev nemmere tilmelding og opsætning af enhed

Automatiser MDM-tilmelding (Mobile Device Management), og strømlin opsætningen.

Distribuer indhold i din institution

Læs om, hvordan du implementerer apps og bøger, der er købt i sektionen Apps og bøger i Apple School Manager.

Brug Apple Configurator i din institution

Implementer og konfigurer hurtigt og nemt én eller mange iPhone-, iPad-, Apple TV- og iPod touch-enheder.

Læs om, hvordan du bruger dit administrerede Apple-id

Find ud af, hvilke tjenester der er tilgængelige med dit administrerede Apple-id, hvordan du opretter eller nulstiller din adgangskode, og hvilke trin du skal udføre for at logge ind.

Administration og betaling

Beskyt oplysninger på overvågede enheder

Læs om, hvordan du administrerer Aktiveringslås og Funktionen mistet på enheder med MDM (Mobile Device Management).

Apples programmer og betalingsmetoder for uddannelsesinstitutioner

Find ud af, hvilke af Apples programmer og betalingsmetoder for uddannelsesinstitutioner der er tilgængelige i dit land eller område.

Om fortrolighed og sikkerhed

Alle vores produkter, inklusive dem, der er udviklet til uddannelsesbrug, har indbyggede fortroligheds- og kontrolfunktioner. Vi designer vores produkter til at begrænse dataindsamlingen, bruger behandling af data på enheder, når det er muligt, og sikrer gennemsigtighed og kontrol over, hvordan oplysninger deles.

Læs mere om fortrolighed og sikkerhed for Apple-produkter i uddannelsesinstitutioner

Kontakt os

Få support

Få hjælp til at bruge administrerede id'er, implementere apps eller administrere enheder.

Problemer med tilmelding?

Få hjælp, hvis du har problemer med at tilmelde dig Apple Education Community.

Support til mængdekøb

Få hjælp til konti til mængdekøb og fakturering.

Support til AppleCare-tilmelding

Få hjælp til tilmelding i Apple School Manager og opdatering af eksisterende konti.

Apple-fællesskaber

Find virksomheds- og uddannelsesløsninger til iPhoneiPad og Mac fra brugere i hele verden.