Om Klasseværelse 2.2

Læs mere om din nye hjælpelærer.

Klasseværelse forvandler din iPad til en effektiv hjælpelærer, som hjælper underviseren med at vejlede eleverne gennem en lektion, se deres fremskridt og holde dem på rette spor. Med Klasseværelse kan du let køre den samme app på hver enkelt elevs enhed samtidigt eller køre forskellige apps for hver gruppe elever. Klasseværelse hjælper underviserne med at holde fokus på at undervise, så eleverne kan holde fokus på at lære.

Nyheder i Klasseværelse 2.2

• Navigate now (Naviger nu) gør det muligt at låse elevenheden i den valgte app.
  • Ny iOS-begrænsning, der kræver, at underviseren giver sit samtykke til at forlade en underviseroprettet klasse fra en elevenhed, der overvåges

Læs mere om kravene til appen Klasseværelse

Nyheder i Klasseværelse 2.1

• Når underviseren slutter lektionen, vises en ny skærm med tidslinjer med resume over elevaktiviteterne – underviseren får derefter vist en skærm, hvor der kan vælges klasse.
  • Brug den nye træk og slip-funktion i iOS 11 til at dele links, dokumenter, billeder og meget mere med enkelte elever eller med grupper.
  • Med de tre nye begrænsninger under Konfigurationsbeskrivelse kan underviseren indstille, konfigurere eller gennemtvinge indstillinger som "Tilmeld dig fag", "Låse apps og enhed" og "Streame via AirPlay og se skærm" for underviseroprettede klasser, så de opfører sig på samme måde som for administratoroprettede klasser.

Læs mere om kravene til appen Klasseværelse

Nyheder i Klasseværelse 2.0

• Opret klasser i Klasseværelse, og inviter elever i nærheden til at deltage.
  • Del dokumenter og links med elevernes enheder via AirDrop (erstatter Classroom Share Extension).
  • Eleverne kan bruge AirDrop til at dele dokumenter og links med deres underviser.
  • Slå lyden fra på elevernes enheder.

Læs mere om kravene til appen Klasseværelse

Nyheder i Klasseværelse 1.1.2

• Rettelse af et problem, der i nogle situationer forhindrede Klasseværelse i at registrere elevenheder i nærheden.

Kravene til Klasseværelse 1.1.2 kan ses i Hjælp til Klasseværelse.

Nyheder i Klasseværelse 1.1.1

• Forbedret support til adgangskodebeskyttede Apple TV-enheder.
  • Rediger en gruppe i Slide Over eller Split View.
  • Filtrer apps efter navn i handlingsdialogen Åbn app.

Kravene til Klasseværelse 1.1.1 kan ses i Hjælp til Klasseværelse.

Nyheder i Klasseværelse 1.1

• Med den nye udvidelse Deling kan du sende links fra Safari og andre apps via delearket.
  • Naviger til iTunes U-kurser.
  • Tilføj og fjern elever fra grupper, der er oprettet af undervisere.

Kravene til Klasseværelse 1.1 kan ses i Hjælp til Klasseværelse.

Om Klasseværelse 1.0

Disse funktioner blev lanceret i Klasseværelse 1.0.

Kravene til Klasseværelse 1.0 kan ses i Hjælp til Klasseværelse.

Tilknyt delte iPads til elever

• Når Klasseværelse er konfigureret, oprettes der forbindelse til elevenheder i nærheden.
  • Den intelligente teknologi i Klasseværelse knytter den rette elev til hver delt iPad, ud fra hvilken enhed eleven brugte sidst.
  • Når eleverne er færdige, kan underviseren let logge dem ud for at forberede hver delt iPad til den næste time.

Start, få fokus, eller sæt elevernes arbejde på pause

• Start en app, et websted eller en bog på elevenhederne med et enkelt tryk.
  • Lås enhederne til en enkelt app for at hjælpe eleverne med at holde fokus.
  • Lås skærmene for at sætte arbejdet på pause eller få klassens fokus igen.

Se, hvad dine elever ser, med Skærmoversigt

• Se en oversigt over alle elevers skærme på én gang.
  • Fokuser på en enkelt elevs skærm.
  • Eleverne får besked, når deres skærme vises.

Del elevernes arbejde på jeres Apple TV i klasseværelset

• Fremvis det fantastiske arbejde, dine elever laver, til hele klassen.
  • Brug AirPlay til at præsentere en elevs skærm trådløst.
  • Eleverne får besked, når deres skærme præsenteres.

Nulstil glemte adgangskoder uden at forlade klasseværelset

• Nulstil adgangskoden til et Administreret Apple-id uden at skulle kontakte it-afdelingen.

Organiser elevenhederne ved hjælp af grupper

• Klasseværelse opretter automatisk elevgrupper ud fra de apps, de bruger
  • Underviserne kan oprette grupper for at dele eleverne op i projektgrupper.
  • Udfør handlinger for hele grupper eller for den enkelte elev i en gruppe.

Perfekt til brug 1:1 eller som delt iPad

• Alle handlinger sker udelukkende på det lokale netværk.