Nyheder i Klasseværelse

Læs om de seneste opdateringer af Klasseværelse.

Klasseværelse gør din iPad eller Mac til en stærk hjælpelærer, som kan hjælpe underviseren med at vejlede elever med iPads gennem en lektion, se deres fremskridt og holde dem på rette spor. Med Klasseværelse kan du let køre den samme app på hver enkelt elevs enhed samtidigt eller køre forskellige apps for hver gruppe elever. Klasseværelse hjælper undervisere med at holde fokus på at undervise, så eleverne kan holde fokus på at lære.

Nyheder i Klasseværelse 1.0.1 til Mac

Undervisere bliver ikke længere bedt om at angive adgangsoplysninger for administratorer, når elever tilgår administratoroprettede lektioner.

Læs mere om kravene til Klasseværelse til Mac.

Om Klasseværelse 1.0 til Mac

Klasseværelse er nu tilgængelig til Mac og indeholder de samme funktioner som iPad-versionen.

Læs mere om kravene til Klasseværelse til Mac.

Nyheder i Klasseværelse 2.3 til iPad

Klasseværelse 2.2 til iPad

• Navigate now (Naviger nu) gør det muligt at låse elevenheden i den valgte app.
  • Ny iOS-begrænsning, der kræver, at underviseren giver sit samtykke til at forlade en underviseroprettet klasse fra en elevenhed, der overvåges

Læs mere om kravene til Klasseværelse.

Klasseværelse 2.1 til iPad

• Når underviseren afslutter lektionen, vises en ny skærm med tidslinjer med resume over elevaktiviteterne – underviseren får derefter vist en skærm, hvor der kan vælges klasse.
  • Brug den nye træk og slip-funktion i iOS 11 til at dele links, dokumenter, billeder og meget mere med enkelte elever eller med grupper.
  • Med de tre nye begrænsninger under Konfigurationsbeskrivelse kan underviseren indstille, konfigurere eller gennemtvinge indstillinger som "Tilmeld dig fag", "Låse apps og enhed" og "Streame via AirPlay og se skærm" for underviseroprettede klasser, så de opfører sig på samme måde som for administratoroprettede klasser.

Læs mere om kravene til Klasseværelse.

Klasseværelse 2.0 til iPad

• Opret klasser i Klasseværelse, og inviter elever i nærheden til at deltage
  • Del dokumenter og links med elevernes enheder via AirDrop (erstatter udvidelsen Deling til Klasseværelse)
  • Eleverne kan bruge AirDrop til at dele dokumenter og links med deres underviser
  • Slå lyden fra på elevernes enheder

Læs mere om kravene til Klasseværelse.

Klasseværelse 1.1.2 til iPad

• Rettelse af et problem, der i nogle situationer forhindrede Klasseværelse i at registrere elevenheder i nærheden.

Læs mere om kravene til Klasseværelse.

Klasseværelse 1.1.1 til iPad

• Forbedret support til adgangskodebeskyttede Apple TV-enheder.
  • Rediger en gruppe i Slide Over eller Split View.
  • Filtrer apps efter navn i handlingsdialogen Åbn app.

Læs mere om kravene til Klasseværelse.

Klasseværelse 1.1 til iPad

• Med den nye udvidelse Deling kan du sende links fra Safari og andre apps via delearket.
  • Naviger til iTunes U-kurser
  • Tilføj og fjern elever fra grupper, der er oprettet af undervisere

Læs mere om kravene til Klasseværelse.

Om Klasseværelse 1.0 til iPad

Læs mere om funktioner, som blev indført i Klasseværelse 1.0. For at se kravene til Klasseværelse 1.0 skal du gå til Hjælp til Klasseværelse.

Knyt delte iPads til elever

• Når Klasseværelse er konfigureret, oprettes der forbindelse til elevenheder i nærheden.
  • Den intelligente teknologi i Klasseværelse knytter den rette elev til hver delt iPad, ud fra hvilken enhed eleven brugte sidst.
  • Når eleverne er færdige, kan underviseren let logge dem ud for at forberede alle delte iPads til den næste time.

Start, få fokus, eller sæt elevernes arbejde på pause

• Start en app, et websted eller en bog på elevenhederne med et enkelt tryk
  • Lås enhederne til en enkelt app for at hjælpe eleverne med at holde fokus
  • Lås skærmene for at sætte arbejdet på pause eller få klassens opmærksomhed igen

Se, hvad dine elever ser, med Skærmoversigt

• Se en oversigt over alle elevers skærme på én gang
  • Fokuser på en enkelt elevs skærm
  • Eleverne får besked, når deres skærme vises

Del elevernes arbejde på jeres Apple TV i klasseværelset

• Fremvis det fantastiske arbejde, dine elever laver, til hele klassen
  • Brug AirPlay til at præsentere en elevs skærm trådløst
  • Eleverne får besked, når deres skærme præsenteres

Nulstil glemte adgangskoder uden at forlade klasseværelset

• Nulstil adgangskoden til et Administreret Apple-id uden at skulle kontakte it-afdelingen

Organiser elevenhederne ved hjælp af grupper

• Klasseværelse opretter automatisk elevgrupper ud fra de apps, de bruger
  • Underviserne kan oprette grupper for at dele eleverne op i projektgrupper
  • Udfør handlinger for hele grupper eller for den enkelte elev i en gruppe

Perfekt til brug 1:1 eller som delt iPad

• Alle handlinger sker udelukkende på det lokale netværk