Nyheder i Skolearbejde

Læs mere om den nye base for lærere og elever.

Schoolwork er en kraftfuld app til iPad, der hjælper lærere og elever med at udnytte deres iPads mere effektivt. Underviserne kan nemt uddele og indsamle opgaver, følge status for studerende i uddannelsesrelaterede apps og samarbejde enkeltvis med elever i realtid, lige meget hvor de befinder sig. Det er også nemt at bruge for elever. Opgaver vises automatisk på deres iPad-enheder organiseret efter deadline og klasse. Og Schoolwork hjælper lærere med at holde styr på, hvordan alle i klassen klarer sig, så de kan skræddersy deres undervisning til hver enkelt elevs behov.

Nogle af de mest nyttige undervisningsmaterialer findes i apps. Med Schoolwork kan lærere gennemse understøttede apps for at finde indhold, der passer til deres pensum, og derefter dele specifikke appbaserede aktiviteter med elever. De kan gå direkte til den rigtige aktivitet med blot ét tryk.

Schoolwork er tilgængelig i App Store og kræver opsætning af skolekonti og -klasser i Apple School Manager af skolens IT-administrator. Du kan læse mere om, hvordan Skolearbejde indstilles og forskellige krav i Hjælp til Skolearbejde.

Schoolwork kræver iOS 11.4.1 eller en nyere version. Hvis du vil finde den nyeste version af Skolearbejde, skal du tjekke fanen Opdateringer i App Store på din iPad, eller spørge din IT-administrator.

Nyheder i Skolearbejde 1.1

• Hjælpemateriale for elever er nu tilgængeligt.
  • Lærere kan nu søge på appaktiviteter i apps, der arbejder med Skolearbejde.
  • Denne opdatering omfatter forbedringer af brugervenlighed, ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Skolearbejde 1.0.2

Denne opdatering indeholder mindre forbedringer af stabiliteten.

Nyheder i Skolearbejde 1.0.1

Denne opdatering indeholder mindre forbedringer af stabiliteten.

Funktioner i Schoolwork 1.0

Del hvad som helst med handouts

• Brug handouts til nemt at dele en hjemmeopgave, undervisningspåmindelse eller klassemeddelelse med elever.
  • Føj PDF-arkiver, dokumenter, weblinks, fotos, videoer eller sågar links til aktiviteter i en app.
  • I apps, der virker sammen med Schoolwork, kan du sende elever direkte videre til en specifik aktivitet i en app.
  • Giv elever mulighed for nemt at indsende et afslutningsprojekt eller demonstrere deres forståelse.

Sørg for, at elever forbliver fokuserede og organiserede

• Led elever hen til et specifikt sted, når du tildeler en aktivitet i en app.
  • Elever kan se, hvad de skal aflevere hele ugen på tværs af alle deres klasser.
  • I Pages, Keynote og Numbers kan elever indsende opgaver direkte fra appen.

Samarbejd og giv feedback i realtid

• Samarbejd nemt med elever enkeltvist eller med hele klassen med blot et par tryk.
  • Føj kommentarer til elevers arbejde for at give feedback, mens de arbejder på en opgave.
  • Brug de nye funktioner Tegning og Smarte noter i iWork til at føje feedback direkte til elevers dokumenter.
  • Brug Apple Pencil eller din finger til at tilføje markeringer til PDF-arkiver, fotos og meget mere.

Gennemgå elevstatus

• Se, hvilke elever der er færdige eller ikke færdige med opgaver med deadline denne uge.
  • Se, hvordan elever klarede sig på tværs af deres Schoolwork-opgaver, herunder elevarbejde, quizresultater, point optjent og tid brugt.
  • Elever kan indsende opgaver til Schoolwork fra alle apps.

Tilpas instrukser

• Få et holistisk billede af en elev, herunder indsendt arbejde og status i apps – alt sammen på ét sted.
  • Skræddersy handouts til en enkelt elev eller en gruppe af elever baseret på individuelle behov.
  • Brug elevstatus til at finde elever, der kan have brug for ekstra udfordringer eller hjælp.

Anonymitet

Det er vigtigt for Apple at beskytte såvel læreres som elevers personlige oplysninger. Det er et krav, at skoler tilmelder sig Schoolworks funktion til måling af elevstatus ved hjælp af Apple School Manager. Elevstatus registreres udelukkende under lærertildelte aktiviteter, der udføres ved brug af et administreret Apple-id stillet til rådighed af skolen. Alle data om elevstatus er krypteret i hvile og under overførsel. Hvis en skole ikke tilmelder sig, kan lærere og elever stadig bruge Schoolwork uden denne funktion.

For at forbedre Schoolwork-produktet samt hjælpe din skole med at forstå, hvordan elever og lærere bruger Schoolwork, indsamler Apple anonyme data om din Schoolwork-aktivitet, der også kan blive delt med din skole. Disse data bruges ikke til nogen andre formål og inkluderer ikke oplysninger, der kan identificere dig personligt.

Læs mere om anonymitet og sikkerhed for Apple-produkter til uddannelse.

Nyheder i Skolearbejde på iCloud.com

Opdateringerne opsamles løbende, så Skolearbejde indeholder alle de nyeste funktioner, når du starter programmet. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

Juli 2018

Underviserne kan få adgang til Skolearbejde fra iCloud.com for at oprette handouts og se status for studerende i følgende understøttede browsere:

• macOS: Safari 11 eller en nyere version, Firefox 56 eller en nyere version og Chrome 59 eller en nyere version
  • Windows: Firefox 56 eller en nyere version og Chrome 59 eller en nyere version

Læs mere

Appen Skolearbejde hedder Klasseværelse i Australien og New Zealand.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.