Om Skolearbejde 1.0.1

Læs mere om den nye base for undervisere og elever.

Skolearbejde er en effektiv app til iPad, der hjælper undervisere og elever med at udnytte deres iPads mere effektivt. Underviserne kan nemt uddele og indsamle opgaver, følge elevstatus i uddannelsesrelaterede apps og samarbejde enkeltvis med elever i realtid, lige meget hvor de befinder sig. Det er også nemt at bruge for elever. Opgaverne vises automatisk på deres iPad-enheder og er organiseret efter deadline og klasse. Og Skolearbejde hjælper underviserne med at holde styr på, hvordan alle i klassen klarer sig, så de kan skræddersy undervisningen til den enkelte elev.

Nogle af de mest nyttige undervisningsmaterialer findes i apps. Med Skolearbejde kan underviserne gennemse understøttede apps for at finde indhold, der passer til deres læseplan, og derefter dele specifikke appbaserede aktiviteter med eleverne. De kan gå direkte til den rigtige aktivitet med blot ét tryk.

Skolearbejde er tilgængelig i App Store og kræver, at skolens it-administrator indstiller skolekonti og -klasser i Apple School Manager. Du kan læse mere om, hvordan Skolearbejde indstilles og forskellige krav i Hjælp til Skolearbejde.

Se fanen Opdateringer i App Store på din iPad for at finde den seneste version af Skolearbejde.

Nyheder i Skolearbejde 1.0.1

Denne opdatering indeholder små forbedringer af stabilitet.

Funktioner i Skolearbejde 1.0

Del alt med Handouts

• Handouts gør det nemt at dele en hjemmeopgave, undervisningspåmindelse eller klassemeddelelse med eleverne.
  • Føj PDF-arkiver, dokumenter, weblinks, billeder, videoer eller links til aktiviteter i en app.
  • Apps, der understøttes af Skolearbejde, sender eleverne direkte til en bestemt aktivitet i en app.
  • Gør det nemt for eleverne at aflevere et afslutningsprojekt eller demonstrere deres forståelse.

Hold elevernes fokus, og hold dem organiseret

• Send eleverne til et specifikt sted, når du tildeler en aktivitet i en apps.
  • Eleverne kan se, hvad de skal aflevere hele ugen på tværs af deres fag.
  • I Pages, Keynote og Numbers kan eleverne aflevere hjemmeopgaver direkte fra appen.

Samarbejd og giv feedback i realtid

• Samarbejd nemt med eleverne enkeltvist eller med hele klassen med blot et par tryk.
  • Føj kommentarer til elevernes arbejde for at give feedback, mens de arbejder på en opgave.
  • Brug de nye funktioner Tegning og Smarte noter i iWork til at føje feedback direkte til elevernes dokumenter.
  • Brug Apple Pencil eller din finger til at føje markeringer til PDF-arkiver, billeder og meget mere.

Gennemgå elevstatus

• Se, hvilke elever der er færdige med opgaver, der skal afleveres den pågældende uge.
  • Se, hvordan elever klarede sig på tværs af deres Skolearbejde-opgaver, herunder elevarbejde, quizresultater, optjente point og tidsforbrug.
  • Eleverne kan aflevere deres hjemmeopgaver til Skolearbejde fra alle apps.

Tilpas vejledninger

• Få et samlet billede af en elev, herunder afleveret arbejde og status i apps – alt sammen på ét sted.
  • Skræddersy Handouts til den enkelte elev eller til en elevgruppe på baggrund af de forskellige behov.
  • Brug elevstatus til at finde elever, der kan have brug for ekstra udfordringer eller hjælp.

Anonymitet

Det er vigtigt for Apple at beskytte både undervisernes og elevernes personlige oplysninger. Det er et krav, at skolerne tilmelder sig funktionen til måling af elevstatus via Apple School Manager. Elevstatus registreres udelukkende for undervisertildelte aktiviteter, der udføres via et administreret Apple-id, som skolen stiller til rådighed. Alle data om elevstatus er krypteret i hvile og under overførsel. Hvis en skole ikke tilmelder sig, kan undervisere og elever stadig bruge Skolearbejde uden denne funktion.

For at forbedre Skolearbejde-produktet og hjælpe din skole med at forstå, hvordan elever og undervisere bruger Skolearbejde, indsamler Apple anonyme data om din Skolearbejde-aktivitet, der også kan blive delt med din skole. Dataene bruges ikke til andre formål og inkluderer ikke oplysninger, der kan identificere dig personligt.

Læs mere om anonymitet og sikkerhed for Apple-produkter til uddannelse.

Nyheder i Skolearbejde på iCloud.com

Opdateringerne opsamles løbende, så Skolearbejde indeholder alle de nyeste funktioner, når du starter programmet. Du kan se alle funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

Juli 2018

Underviserne kan få adgang til Skolearbejde fra iCloud.com for at oprette Handouts og se elevstatus i følgende understøttede browsere:

• macOS: Safari 11 eller nyere, Firefox 56 eller nyere og Chrome 59 eller nyere
  • Windows: Firefox 56 eller nyere og Chrome 59 eller nyere

Læs mere

Hjælp til Skolearbejde.

Appen Skolearbejde hedder Klasseværelse i Australien og New Zealand.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.