Nyheder i Skolearbejde

Læs mere om den nye base for lærere og elever.

Skolearbejde er en kraftfuld app til iPad, der hjælper lærere og elever med at udnytte deres iPads mere effektivt. Underviserne kan nemt uddele og indsamle opgaver, følge status for elever i uddannelsesrelaterede apps og samarbejde enkeltvis med elever i realtid, lige meget hvor de befinder sig. Det er også nemt at bruge for elever. Opgaver vises automatisk på deres iPad-enheder organiseret efter deadline og klasse. Desuden hjælper Skolearbejde lærere med at holde styr på, hvordan alle i klassen klarer sig, så de kan skræddersy deres undervisning til hver enkelt elevs behov.

Nogle af de mest nyttige undervisningsmaterialer findes i apps. Med Skolearbejde kan lærere gennemse understøttede apps for at finde indhold, der passer til deres pensum, og derefter dele specifikke appbaserede aktiviteter med elever. De kan gå direkte til den rigtige aktivitet med blot ét tryk.

Skolearbejde er tilgængelig i App Store og kræver opsætning af skolekonti og -klasser i Apple School Manager af skolens IT-administrator. Du kan læse mere om, hvordan du bliver klar til at bruge Skolearbejde, og om de gældende krav i Brugerhåndbogen til Skolearbejde.

Skolearbejde 2.5.1 kræver iPadOS 16.4 eller nyere. Hvis du vil finde den nyeste version af Skolearbejde, kan du kontrollere fanen Opdateringer i App Store på din iPad eller spørge din it-administrator.

Nyheder i Skolearbejde 2.5.1

Denne opdatering omfatter forbedringer af ydeevne, stabilitet og brugervenlighed.

Nyheder i Skolearbejde 2.5

• Forstå elevdata hurtigere med indsigtskort, der viser overordnede tendenser for præstation, hyppighed, tidsforbrug og status.

• Se evalueringsresultater for en hel klasse med diagrammer, der opsummerer og visualiserer de hyppigst valgte svarmuligheder og svar på åbne spørgsmål.

• Tildel en hel app, som eleverne kan bruge i et bestemt tidsrum.

• Nulstil elevadgangskoder, og opret nye bekræftelseskoder til eleverne i appen.

• Tillad eleverne at tilføje et foto, en video, en tegning eller en lydfil i deres evalueringsvar på åbne spørgsmål.

Nyheder i Skolearbejde 2.4.1

Denne opdatering indeholder fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen.

Nyheder i Skolearbejde 2.4

• Indsæt billeder, tegninger, videoer og lydarkiver i instruktioner og i beskeder om at prøve igen for at give en mere personlig oplevelse

• Brug multimedier til at designe endnu mere engagerende spørgsmål og svar til evalueringsskemaer.

• Opret og planlæg opgaver, der skal sendes til eleverne på en bestemt dato og et bestemt klokkeslæt

• Modtag links til websider for afleveringsanmodninger for at give eleverne flere måder at demonstrere deres læring på

Nyheder i Skolearbejde 2.3.2

• Løser et problem, der forhindrede, at redigeringer blev gemt, hvis der blev brugt Markering i et dokument.

Nyheder i Skolearbejde 2.3.1

• Forbedret ydeevne og nem gennemgang af elevernes arbejde

• Forbedringer af brugervenlighed og stabilitet

Nyheder i Skolearbejde 2.3

• Kom godt i gang med Skolearbejde ved at bruge din skole-e-mailadresse til at anmode om en konto.

• Opret hurtigt elevkonti, og del loginoplysninger.

• Opret engagerende evalueringsskemaer med flere svartyper for at få bedre indsigt i elevernes læring.

• Se elevernes fremskridt på evalueringsskemaer, herunder brugt tid, antal besvarede spørgsmål og gennemsnit for klassesvar.

• Understøttelse af Brugertilmelding* giver lærere og elever mulighed for at bruge deres personlige iPad til at få adgang til Skolearbejde.

• Brug de nye vandrette faner, når du ser en opgave, så du nemt kan skifte mellem aktiviteter.

Nyheder i Skolearbejde 2.2.2

• Understøttelse af sprogene arabisk og hebraisk.

• Forbedret ydeevne, herunder ved indsendelse af afleveringer og brug af Split View.

Nyheder i Skolearbejde 2.2

• Få vist den tid, der er brugt på opgaver med arkiver eller links, der er åbnet i Skolearbejde.

• Del opgaver med andre lærere ved at eksportere til arkivformatet Common Cartridge.

• Brug den opdaterede indholdsoversigt til hurtigt at få adgang til klasser, opgaver og elever.

• Rediger, opret en kopi, del og meget mere ved at trykke og holde nede på et opgavekort.

Nyheder i Skolearbejde 2.1.2

Denne opdatering indeholder forbedringer af brugervenlighed og stabilitet.

Nyheder i Skolearbejde 2.1.1

• PDF-arkiver og billeder, der er tildelt i Handouts, åbnes nu som standard i Skolearbejde.

Nyheder i Skolearbejde 2.1

• Importer indhold fra læringssystemer ved hjælp af arkivformatet Common Cartridge.

• Træk for at opdatere data på fanen Handouts.

• Se afleveringsdato og -klokkeslæt for elevernes Handout-aktiviteter (kræver iPadOS 14).

• Nyt statuscenter nederst i navigationen til venstre på fanen Handouts.

Nyheder i Skolearbejde 2.0.1

• Hurtigere indlæsning af klasser og handouts.

• Mere ensartet rulleoplevelse i hele appen.

• Forbedret stabilitet, når du logger på, navigerer i klasser og Handouts og bruger Split View.

Nyheder i Skolearbejde 2

Helt nyt design

• Skift nemt mellem visningerne Handouts og Elever med ny faneinddelt navigation.

• Den nye indholdsoversigt giver omgående adgang til aktuelle klasser, seneste, favoritter og udkast og til arkiverede handouts – alt sammen med blot et tryk.

• Strømlinede indstillinger til at tilføje indhold som appaktiviteter, billeder, videoer, links og dokumenter, når der oprettes et handout.

• Se, hvilke apps der understøtter elevstatus, og få vist detaljerede eksempelvisninger af aktiviteter, når du tilføjer appaktiviteter i dine handouts.

Nye funktioner

• Nye indstillinger i Handouts, bl.a. låsning af handouts, markering som "set", anmodning om revision og aflevering af arkiver.

• Indsigt i den overordnede status for klassen og de enkelte elever, herunder udførelsesstatus, tidsforbrug og ufuldstændige og gentildelte aktiviteter.

• Notifikationer til lærere, når handouts forfalder eller er klar til gennemgang.

• Notifikationer til elever, når der tildeles nye handouts, når handouts forfalder den følgende dag, når en ugentlig oversigt over forfaldne handouts er tilgængelig, og når lærere har anmodet om, at eleven prøver igen.

• Et lærerbibliotek, der organiserer udkast, favoritter og kopier af handouts fra arkiverede lektioner.

• Det nye arkiv i Handout gemmer handouts fra klasser, når de er afsluttet, så det er nemt at genbruge aktiviteter.

• Søgning i appen og i Spotlight efter klasser, handouts og elever.

Nyheder i Skolearbejde 1.3.1

Denne opdatering indeholder mindre fejlrettelser.

Nyheder i Skolearbejde 1.3

• Nu kan du oprette, redigere og slette klasser i Skolearbejde. Kræver iPadOS.

• Nu kan du oprette kaldenavne for klasser i Skolearbejde.

• Denne opdatering indeholder forbedringer af brugervenlighed, ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Skolearbejde 1.2.1

Denne opdatering indeholder mindre fejlrettelser.

Nyheder i Skolearbejde 1.2

• Undervisere kan nu oprette aktiviteter ved at scanne fysiske papirdokumenter. Kræver iOS 12. Læs mere

• Elever kan nu indsende arbejde i Skolearbejde ved at scanne fysiske papirdokumenter. Kræver iOS 12. Læs mere

• Apps, der rapporterer om status, kan nu automatisk angive en appaktivitet som Færdig, når en elev gennemfører aktiviteten. Kræver iOS 12.2 eller en nyere version. Hvis meddelelser i Skolearbejde er slået til, viser Skolearbejde en besked til eleverne, når en appaktivitet automatisk angives som Færdig.

• I apps, der rapporterer om status, og som bruger en ny udvidelse til Skolearbejde, kan undervisere nu finde og tildele alle aktiviteter, der er tilknyttet appen, uden at starte den.

Nyheder i Skolearbejde 1.1.1

Denne opdatering indeholder mindre forbedringer af stabiliteten.

Nyheder i Skolearbejde 1.1

• Hjælpematerialer til elever er nu tilgængelige.

• Lærere kan nu søge på appaktiviteter i apps, der kan bruges med Skolearbejde.

• Denne opdatering indeholder forbedringer af brugervenlighed, ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Skolearbejde 1.0.2

Denne opdatering indeholder mindre forbedringer af stabiliteten.

Nyheder i Skolearbejde 1.0.1

Denne opdatering indeholder mindre forbedringer af stabiliteten.

Funktioner i Skolearbejde 1.0

Del hvad som helst med handouts

• Brug handouts til nemt at dele en hjemmeopgave, undervisningspåmindelse eller klassemeddelelse med elever.

• Tilføj PDF-arkiver, dokumenter, weblinks, fotos, videoer eller sågar links til aktiviteter i en app.

• I apps, der virker sammen med Skolearbejde, kan du sende elever direkte videre til en specifik aktivitet i en app.

• Giv elever mulighed for nemt at indsende et afslutningsprojekt eller demonstrere deres forståelse.

Sørg for, at elever forbliver fokuserede og organiserede

• Led elever hen til et specifikt sted, når du tildeler en aktivitet i en app.

• Elever kan se, hvad de skal aflevere hele ugen på tværs af alle deres klasser.

• I Pages, Keynote og Numbers kan elever indsende opgaver direkte fra appen.

Samarbejd og giv feedback i realtid

• Samarbejd nemt med elever enkeltvist eller med hele klassen med blot et par tryk.

• Føj kommentarer til elevers arbejde for at give feedback, mens de arbejder på en opgave.

• Brug de nye funktioner Tegning og Smarte noter i iWork til at føje feedback direkte til elevers dokumenter.

• Brug Apple Pencil eller din finger til at tilføje markeringer til PDF-arkiver, fotos og meget mere.

Gennemgå elevstatus

• Se, hvilke elever der er færdige eller ikke færdige med opgaver med deadline denne uge.

• Se, hvordan elever klarede sig på tværs af deres Skolearbejde-opgaver, herunder elevarbejde, quizresultater, optjente point og brugt tid.

• Elever kan indsende opgaver til Skolearbejde fra alle apps.

Tilpas instrukser

• Få et holistisk billede af en elev, herunder indsendt arbejde og status i apps – alt sammen på ét sted.

• Skræddersy handouts til en enkelt elev eller en gruppe af elever baseret på individuelle behov.

• Brug elevstatus til at finde elever, der kan have brug for ekstra udfordringer eller hjælp.

Anonymitet

Det er vigtigt for Apple at beskytte såvel læreres som elevers personlige oplysninger. Det er et krav, at skoler tilmelder sig Skolearbejdes funktion til måling af elevstatus ved hjælp af Apple School Manager. Elevstatus registreres udelukkende under lærertildelte aktiviteter, der udføres ved brug af et administreret Apple-id stillet til rådighed af skolen. Alle data om elevstatus er krypteret i hvile og under overførsel. Hvis en skole ikke tilmelder sig, kan lærere og elever stadig bruge Skolearbejde uden denne funktion.

For at forbedre Skolearbejde-produktet samt hjælpe din skole med at forstå, hvordan elever og lærere bruger Skolearbejde, indsamler Apple anonyme data om din Skolearbejde-aktivitet, der også kan blive delt med din skole. Disse data bruges ikke til nogen andre formål og inkluderer ikke oplysninger, der kan identificere dig personligt.

Læs mere om anonymitet og sikkerhed for Apple-produkter til uddannelse.

Læs mere

Appen Skolearbejde hedder Classwork i Australien og New Zealand.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.