Et eksempel på et handout, der viser klassens status for to aktiviteter og en anmodning om arbejde fra eleverne. Øverst i handoutet viser Skolearbejde det antal elever, der har og ikke har færdiggjort hele handoutet. Du kan se, hvor langt de enkelte elever er nået, ved at klikke på Ikke færdige eller Færdige øverst til venstre. I statusdataene viser Skolearbejde resultaterne for den primære appaktivitet for alle elever, gennemsnitstiden, det tog eleverne at udføre en aktivitet, samt det antal elever, som har udført aktiviteten.

Se data for status for studerende og klassen

Tildel handout-aktiviteter i apps, der har status for studerende, og brug derefter oversigten status for fag eller visningen status for studerende til at se, hvordan eleverne klarer sig.

Se status for klassen og studerende i Skolearbejde

Et eksempel på en elevs samarbejdsarkiv (Leong Kevin - Probability Lab 3) i Numbers med mulighederne under knappen Del vist.

Del arkiver, og samarbejd med elever

Del arkiver med eleverne individuelt eller med en hel klasse, og samarbejd derefter med eleverne om handout-emner.

Tilføj en aktivitet i Skolearbejde

Et dashboard i Skolearbejde med to klasser og fire handouts under Skal afleveres inden for de næste 7 dage. Du kan se eleverne i en klasse og klassens handouts ved at trykke på klassen øverst.

Se hurtigt alle dine klasser

Brug dashboardet til at se alle dine klasser i Apple School Manager samt kommende handouts, du tildelte eleverne.

Se oplysninger om klasser i Skolearbejde

Hvis du vil gennemse brugervejledningen til Skolearbejde, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du besøge webstedet med support til uddannelsesinstitutioner.