Fakturering og abonnementer

Administrer dine betalingsoplysninger

Se de registrerede betalingsmetoder, skift rækkefølge på dine betalingsmetoder, eller opdater dine faktureringsoplysninger.

Hvis din betalingsmetode afvises

Hvis du ikke kan foretag køb i App Store eller iTunes Store, skal du tilføje en ny betalingsmetode eller opdatere dine betalingsoplysninger.

Bekræft faktureringsdebiteringer

Læs mere om, hvordan du kontrollerer din købshistorik og bekræfter omkostninger, der står på din regning fra Apple.

Indstil din barns enhed

Hjælp dit barn med at logge ind på Apple-enheder med sit Apple-id, oprette en adgangskode til enheden og bruge Familiedeling til at få adgang til købte apps og købt indhold.

Få adgang til køb på tværs af alle dine enheder

Når du er logget ind med dit Apple-id, kan du downloade dine tidligere køb af apps, musik og film igen.

Om betalingsservicedirektivet

I Europa bliver du muligvis bedt om at godkende køb eller ændringer af dine faktureringsoplysninger af din bank eller kortudsteder.

Læs mere om fakturering i Europa

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.