Abonnementer og køb

Find oplysninger om dine køb i App Store, iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books eller om abonnementer, f.eks. Apple Music.

Sådan ændrer du din betalingsmetode

Se registrerede betalingsmetoder, vælg, hvilken betalingsmetode du foretrækker at bruge som den første betalingsmetode, eller opdater dine faktureringsoplysninger.

Om betalingsservicedirektivet

I Europa bliver du muligvis bedt om at godkende køb eller ændringer af dine faktureringsoplysninger af din bank eller kortudsteder.

Sådan beskytter du din konto

Læs om, hvordan du genkender almindelig svindel med e-mail og gavekort.