Abonnementer og køb

Find de oplysninger, du skal bruge om køb i App Store, iTunes Store, iBooks Store, Apple Music m.m.

Sådan får du hjælp til dine betalinger

Læs om, hvordan du kan finde din købsoversigt og administrere dine faktureringsoplysninger.

Sådan indstiller du betaling

Læs om, hvilke betalingsformer du kan bruge, når du køber noget i iTunes Store, App Store og iBooks Store eller betaler for dine abonnementer på Apple Music og iCloud-lagringsplads.

Sådan administrerer du køb for hele familien

Med Familiedeling og Spørg før køb kan du give børnene frihed til at bestemme selv, samtidig med at du har overblik over forbruget.

Sådan får du mest muligt ud af det, du har købt

Læs om, hvordan du kan downloade dit indhold igen eller gendanne funktioner, du har købt i en app.

Sådan beskytter du din konto

Læs om, hvordan du genkender almindelig svindel med e-mail og gavekort.