Om fakturering og køb i Europa

Når du køber noget fra App Store eller en anden Apple-medietjeneste i Europa, kan du blive bedt om at bekræfte dit kredit- eller debetkort hos din kortudsteder.

Læs mere om, hvilke betalingsmetoder der er tilgængelige i dit land eller område.

Om at foretage køb i Europa

Når du køber noget fra App Store eller en anden Apple-medietjeneste, eller når du køber iCloud+, kan du blive bedt om at godkende dit kredit- eller debetkort hos din kortudsteder. Når du tilføjer en ny betalingsmetode, skal du muligvis også godkende den. Når dette sker, skal du følge vejledningen på skærmen.

Hvis du ikke kan gennemføre den vejledning på skærmen, som er angivet af din kortudsteder, skal du kontakte kortudstederen. Hvis du bruger en enhed, der ikke har en internetbrowser, som f.eks. et Apple TV eller Apple Watch, bliver du bedt om at bruge en anden enhed til at bekræfte din betalingsmetode.

Ved køb i Europa bliver købene muligvis ikke samlet på den samme regning. Betalingen for hvert køb, du foretager, trækkes på din betalingsmetode med det samme, når du foretager købet. Her kan du læse mere om, hvordan køb i betales.

Om brugen af Apple Pay i Europa

Du kan foretage køb i App Store eller Apple-medietjenester med Apple Pay med ethvert berettiget kort i Wallet på din iPhone eller iPad. Læs om, hvordan du indstiller et kort i Wallet.

Hvis du har flere kort i Wallet, kan du vælge et andet kort end standardkortet, når du foretager et køb med Apple Pay.

Hvis du vil stoppe med at bruge Apple Pay til køb i App Store og andre Apple-medietjenester, skal du fjerne Apple Pay fra din liste over betalingsmetoder:

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Betaling og levering.

3. Tryk på Rediger, og fjern Apple Pay.

Læs om, hvordan du tilføjer en anden betalingsmetode.

Berørte lande og områder

Østrig

Belgien

Bulgarien

Kroatien

Tjekkiet

Cypern

Danmark

Estland

Finland

Frankrig

Tyskland

Grækenland

Ungarn

Island

Irland

Italien

Letland

Liechtenstein

Litauen

Luxembourg

Malta

Holland

Norge

Polen

Portugal

Rumænien

Slovakiet

Slovenien

Spanien

Sverige

Storbritannien