Hjælp til problemer med opdatering og gendannelse af iOS

Læs mere om, hvordan du løser problemer med opdatering og gendannelse af iOS.

Prøv først disse trin

1. Hent den nyeste version af iTunes.
  2. Hvis din enhed ikke kan gendannes, og du får vist beskeden "Der opstod en ukendt fejl [fejlkode]", skal du prøve disse trin

Hvis der stadig vises fejl, skal du følge trinnene nedenfor.

Vælg din fejlkode eller -besked

Vælg fejlen for at læse mere om, hvad du skal gøre:

Kontroller, at enheden, Apple og iTunes kan kommunikere

Hvis du får vist fejl 1671, er iTunes ved at downloade nødvendig software. Vent, indtil download er gennemført, og prøv så igen. Hvis du vil se, hvor lang tid en download tager, skal du klikke på pil ned øverst til højre i iTunes.

Hvis du oplever en af nedenstående fejl, kan din computer muligvis ikke oprette forbindelse til Apples servere eller til din iPhone, iPad eller iPod touch:

• 17, 1638, 3014, 3194, 3000, 3002, 3004, 3013, 3014, 3015, 3194, 3200
  • "Der var et problem med at downloade software".
  • "Enheden kan ikke bruges sammen med det ønskede build".

Kontroller følgende:

1. Kontroller, at iTunes kan kommunikere med de servere, der opdaterer Apple-softwaren.
  2. Kontroller sikkerhedssoftware fra tredjepart.

Hvis fejl 4037 vises, kan iTunes ikke opdatere din iOS-enhed, da koden er låst, og enheden ikke er låst op til opdateringen eller gendannelsen. Lås enheden op, og prøv igen. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du har glemt din kode.

Hvis du stadig får vist en fejl, skal du kontakte Apple-support.

Fejlmeddelelsen "Opdatering af mobilnetværk mislykkedes" eller "Apple Pay er ikke tilgængelig"

Læs, hvad du skal gøre, hvis du ser fejlmeddelelsen "Opdatering af mobilnetværk mislykkedes" eller "Apple Pay kræver en opdatering på denne iPhone" efter en opdatering.

Kontroller sikkerhedssoftwaren

Kontroller USB-forbindelsen

Hvis du får vist fejl 4005, 4013 eller 4014, skal du følge disse trin.

Hvis du får vist en af fejlene nedenfor, skal du kontrollere USB-forbindelsen, USB-kablet, USB-porten eller computeren:

• 13, 14, 1600, 1601, 1602, 1603, 1604, 1611, 1643-1650
  • 2000, 2001, 2002, 2005, 2006, 2009
  • En fejl, der omfatter "ugyldigt svar"

Kontroller følgende. Prøv igen efter hvert trin:

1. Brug det USB-kabel, der fulgte med din enhed. Hvis du ikke har det, skal du prøve med et andet Apple USB-kabel.
  2. Vælg en anden USB-port på computeren. Der må ikke sluttes til tastaturet.
  3. Vælg en USB-port på en anden computer.
  4. Hvis du stadig får vist fejlen, skal du kontrollere, om der er andre USB-problemer, kontrollere, om der er problemer med sikkerhedssoftware fra tredjepart og derefter kontrollere, om der er hardwareproblemer.

Hvis du stadig får vist en fejl, skal du kontakte Apple-support.

Kontroller hardwaren

Hvis du får vist fejl 53, skal du følge disse trin.

Hvis du får vist en af nedenstående fejl, er der muligvis et hardwareproblem:

• 1, 3, 10, 11, 12, 13, 14, 16
  • 20, 21, 23, 26, 27, 28, 29, 34, 35, 36, 37, 40, 56
  • 1002, 1004, 1011, 1012, 1014, 1667, 1669

Kontroller følgende. Prøv igen efter hvert trin:

1. Hvis iTunes allerede er åben, skal du lukke programmet og åbne det igen.
  2. Kontroller sikkerhedssoftware fra tredjepart.
  3. Sørg for, at dit USB-kabel, computeren og netværket er stabilt. Prøv derefter at gendanne iOS-enheden et par gange.
  4. Kontroller, om softwaren eventuelt er forældet eller ændret

Hvis du stadig får vist en fejl, skal du kontakte Apple-support.

Kontroller, om softwaren er forældet eller ændret

Hvis du får vist fejl 1015 eller en besked, der siger, at "Den nødvendige ressource blev ikke fundet", har din enhed muligvis været udsat for uautoriserede ændringer af iOS ("jailbreaking). Eller du forsøger måske at installere en tidligere version af iOS (nedgradering).

Du kan gendanne enhedens nyeste version af iOS via gendannelse.

Hvis du stadig får vist en fejl, skal du kontakte Apple-support.