Support för Mail

Granska Mail-inställningar

Ange din e-postadress nedan, så verifierar vi dina Mail-inställningar.

Giltig inmatning Ogiltig inmatning
Ange en korrekt formaterad e-postadress. Mail-inställningarna för din e-postleverantör är okända. Kontakta din leverantör för att få korrekta inställningar.
Mail-inställningar hittades.

Server för inkommande e-post

Kontotyp

Användarnamn

Serverport

Autentisering

Lösenord

CRAM-MD5

Kerberos version 5 (GSSAPI)

APOP (Authenticated POP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nej

Serverns värdnamn

Server för utgående e-post

Server för utgående e-post (Mac OS)

Kontotyp

Användarnamn

Serverport

Autentisering

Lösenord

CRAM-MD5

Kerberos version 5 (GSSAPI)

APOP (Authenticated POP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nej

Serverns värdnamn

Server för inkommande e-post

Kontotyp

Användarnamn

Serverport

Autentisering

Lösenord

CRAM-MD5

Kerberos version 5 (GSSAPI)

APOP (Authenticated POP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nej

Serverns värdnamn

Server för utgående e-post (iOS)

Kontotyp

Användarnamn

Serverport

Autentisering

Lösenord

CRAM-MD5

Kerberos version 5 (GSSAPI)

APOP (Authenticated POP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nej

Serverns värdnamn

Obs! Apple kan komma att samla in och använda din domänadress (som yahoo.com eller gmail.com) för att förbättra våra produkter och tjänster. Annars kommer inte hela din e-postadress att lagras och den kommer inte att användas av Apple eller delas med andra entiteter.

Få mer gjort med Mail

Ångra Skicka

Om du har skrivit fel eller skickat ett e-postmeddelande av misstag kan du ångra meddelandet med Ångra Skicka.

Schemalägg ett e-postmeddelande

Du kan välja Skicka senare om du vill att Mail ska skicka ett e-postmeddelande vid en schemalagd tid senare.

Påminn mig

Låt Mail påminna dig om ett e-postmeddelande om en timme, ikväll, imorgon eller någon annan tid.

Lägga till ett e-postkonto på din iOS-enhet

Du kan ställa in ett e-postkonto i appen Mail på din iPhone, iPad eller iPod touch på två olika sätt, automatiskt och manuellt. Läs om vilket alternativ som är mest lämpligt för dig.

Om det inte går att synkronisera din information på iCloud

Lär dig vad du ska göra om du behöver hjälp. Till exempel visas ändringar som du gjort i kontakter, kalendrar eller påminnelser på en enhet inte på alla dina enheter.

Ordna din e-post på din Mac

Få kontroll över din inkorg och gör det lättare att fokusera på meddelanden som är viktiga för dig.

Din handbok till Mail

Läs om funktionerna och hur du använder Mail.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.