Aktivera JavaScript i webbläsaren för att skicka den här informationen.
Om kontrollen modifieras laddas sidan om
iPhone 6 Plus

Utbytesprogram för iSight-kamera på iPhone 6 Plus

Apple har upptäckt att iSight-kameran på ett mindre antal iPhone 6 Plus-modeller har en felaktig komponent som kan få dina bilder att se suddiga ut. De berörda enheterna finns i ett begränsat serienummerintervall och såldes primärt mellan september 2014 och januari 2015.

Om en iPhone 6 Plus producerar suddiga bilder och har ett serienummer inom det berättigade intervallet ersätter Apple enhetens iSight-kamera utan kostnad.

iSight-kameran finns på baksidan av iPhone 6 Plus:

iSight-kamera på iPhone 6 Plus

Behörighet

Om din iPhone 6 Plus fungerar och uppvisar symptomen som anges ovan använder du serienummerkontrollen nedan för att se om den är behörig för det här programmet. Detta program gäller endast för iPhone 6 Plus.

Valid Input Invalid Input

Det serienummer du angav omfattas av detta program. Välj ett av servicealternativen nedan.

Serienumret som du angav omfattas inte av det här programmet på grund av någon av följande orsaker:
– Det ingår inte i det berörda serienummerintervallet.
– Våra uppgifter visar att din iSight-kamera redan har bytts ut.
– Våra uppgifter visar att den inte längre omfattas av rätten till gratis utbyte inom detta program. Kontakta Apple om du vill veta mer.

Tyvärr uppstod det ett problem när din begäran skulle bearbetas. Försök igen om några minuter.

Ange produktens serienummer.

Detta är inte ett giltigt Apple-serienummer. Ange numret en gång till. Kontakta oss om du fortfarande har problem.

Tyvärr uppstod det ett problem när din begäran skulle bearbetas. Försök igen om några minuter.

Det är enkelt att hitta serienumret på iPhone. Läs hur.

Utbytesprocessen

Välj ett av servicealternativen nedan när du vill byta ut din iSight-kamera.

Vi kontrollerar att din iPhone fungerar korrekt före all slags service och att den är kvalificerad för programmet innan vi utför reparationen.

Förbered din iPhone 6 Plus för utbytesprocessen genom att säkerhetskopiera dina data till iTunes eller iCloud.

Obs! Om din iPhone 6 Plus har andra skador som försvårar utbytet av kameran, till exempel en sprucken skärm, måste det felet åtgärdas innan utbytet görs. I vissa fall kan den reparationen innebära en extra kostnad.

Ytterligare information

Apple kan begränsa reparationen till landet eller regionen där produkten ursprungligen köptes. Det går att få service i andra EES-länder för en iPhone 6 Plus-enhet som är inköpt i ett EES-land.

Detta världsomfattande program från Apple innebär inte att standardgarantin förlängs för din iPhone 6 Plus.

Programmet gäller för berörda iPhone 6 Plus iSight-kameror under fyra år från enhetens ursprungliga inköpsdatum.

Informationen gäller från och med 2017-09-06