Kundestøtte for MacBook Pro

Kom i gang

Konfigurer Mac

Oppsettassistenten hjelper deg gjennom den enkle fremgangsmåten for å begynne å bruke den nye Macen din.

Flytt innhold til den nye maskinen

Bruk Overføringsassistent til å kopiere alle dokumenter, apper, brukerkontoer og innstillinger til en ny Mac.

Gjør mer med MacBook Pro

Hurtiglading av MacBook Pro

Du kan hurtiglade batteriet på en 14- eller 16-tommers MacBook Pro med Apple-chip opptil 50 prosent på 30 minutter.

Bruk SDXC-kortplassen på Mac

Mac-modeller med en SDXC-kortplass kan lese og skrive data til SD-medier, for eksempel minnekort i digitale kameraer.

Referansemoduser for enhver arbeidsflyt

Finn ut hvordan du bruker referansemodusene som følger med MacBook Pro med Liquid Retina XDR-skjerm, og opprett tilpassede referansemoduser tilpasset et spesifikt arbeidsflytbehov.

Endre skjermens oppdateringsfrekvens

På 14-tommers og 16-tommers MacBook Pro-modeller med Apple-chip kan du velge ProMotion for en adaptiv oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz.

Bruk hodetelefoner med høy impedans

Koble hodetelefoner med høy impedans direkte til MacBook Pro-modeller som er lansert i 2021 eller senere.

Spill av lyd med høy samplingfrekvens

Den innebygde maskinvaren for digital-til-analog-konvertering (DAC) i MacBook Pro-modeller som er lansert i 2021 eller senere, kan konvertere digital lyd på opptil 96 kHz til analog lyd.

Ressurser

Grunnleggende om MacBook Pro

Finn ut mer om funksjonene og alt du kan gjøre med MacBook Pro.

Tekniske spesifikasjoner

Finn de tekniske spesifikasjonene for MacBook Pro-modellen du har.

Brukerhåndbok for macOS

Finn ut mer om macOS-funksjonene og hvordan du får mest ut av Mac-maskinen din.

Det er ingen problem med AppleCare+

Få ubegrensede reparasjoner til dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.