Kundestøtte for MacBook Pro

Alle emnene, ressursene og kontaktalternativene du trenger til MacBook Pro.

Ny Mac-bruker

Her er noen emner som hjelper deg med å komme i gang med den nye Mac-maskinen din.

Anbefalte emner

Se strømforbruk på programmer på Mac-maskinen

Klikk på batterisymbolet i menylinjen. Hvis programmer bruker mye strøm, kan du se dem under «Programmer som bruker mye strøm»

- Jane, AppleCare-kvalitetsspesialist

Kundestøtte for OS X

OS X-operativsystem følger med Mac-maskinen. Finn ut mer om og få hjelp med programmer, oppdateringer, tjenester med mer.

Ressurser

MacBook Pro-forum

Kontakt Apple-kundestøtte

Hjelp meg med MacBook Pro

Svar på noen spørsmål, så anbefaler vi en løsning for deg.