Kundestøtte for MacBook Pro

Alle emnene, ressursene og kontaktalternativene du trenger til MacBook Pro.

Oppgrader til macOS Sierra

Med macOS Sierra får du flere nye funksjoner, slik at du kan gjøre enda mer med Mac.

Anbefalte emner

Se strømforbruk på programmer på Mac-maskinen

Klikk på batterisymbolet i menylinjen. Hvis programmer bruker mye strøm, kan du se dem under «Programmer som bruker mye strøm»

- Ruzzel, AppleCare-kvalitetsspesialist

macOS-kundestøtte

macOS er operativsystemet som følger med Mac-maskinen. Finn ut mer om og få hjelp med programmer, oppdateringer, tjenester med mer.

Ressurser

MacBook Pro-forum

Kontakt Apple-kundestøtte

Hjelp meg med MacBook Pro

Svar på noen spørsmål, så anbefaler vi en løsning for deg.