Kundestøtte for MacBook Air

Alle emnene, ressursene og kontaktalternativene du trenger til MacBook Air.

Oppgrader til macOS Sierra

Med macOS Sierra får du flere nye funksjoner, slik at du kan gjøre enda mer med Mac.

Anbefalte emner

Se strømforbruk på programmer på Mac-maskinen

Klikk på batterisymbolet i menylinjen. Hvis programmer bruker mye strøm, kan du se dem under «Programmer som bruker mye strøm»

- Jane, AppleCare-kvalitetsspesialist

Kundestøtte for macOS

macOS-operativsystem følger med Mac-maskinen. Finn ut mer om og få hjelp med programmer, oppdateringer, tjenester med mer.

Ressurser

MacBook Air-forum

Kontakt Apple-kundestøtte

Hjelp meg med MacBook Air

Svar på noen spørsmål, så anbefaler vi en løsning for deg.