Bruk to skjermer med MacBook Air med M3-chip

Du kan koble til to eksterne skjermer samtidig når du lukker lokket på MacBook Air.

Sjekk kravene

• Eksternt tastatur og mus eller styreflate

• macOS Sonoma 14.3 eller nyere

• Skjermstrøm via USB-C eller strømadapter med USB-C-til-MagSafe-kabel

Koble til skjermene

1. Koble til eksternt tastatur og mus eller styreflate.

2. Koble Macen til strøm. Hvis den eksterne skjermen gir strøm til Macen, trenger du ikke noen egen strømadapter.

3. Koble til den første skjermen. Dette blir hovedskjermen, og den støtter en oppløsning på opptil 6K ved 60 Hz (eller 4K ved 144 Hz).

4. Lukk lokket på MacBook Air.

5. Koble til den andre skjermen. Dette blir sekundærskjermen, og den støtter en oppløsning på opptil 5K ved 60 Hz (eller 4K ved 100 Hz).

Still opp skjermene

• Måten du stiller opp skjermene på, blir bevart i Systeminnstillinger.

• Hvis du åpner MacBook Air-lokket når begge skjermene er koblet til, blir den sekundære eksterne skjermen mørk eller koblet fra.

• Hvis hovedskjermen er koblet fra og lokket åpnes, blir sekundærskjermen gjort om til hovedskjerm.

• For å tilbakestille skjermrekkefølgen må du koble skjermene fra og deretter koble dem til igjen.

Hvis skjermen ikke kobles til

Hvis skjermen er koblet til et knutepunkt eller en ladestasjon og du bare kan bruke den til å speile den innebygde skjermen, kobler du skjermen til en port direkte på Macen.

Finn ut mer

Hvis du vil ha mer informasjon om tilkobling av skjermer, kan du se Koble en skjerm til Macen.