Om programvareoppdateringer for Apple TV (4. generasjon)

Finn ut mer om nye funksjoner i hver programvareoppdatering for Apple TV (4. generasjon).

Finn ut hvordan du kan oppdatere Apple TV (4. generasjon), eller finn ut mer om programvareoppdateringer for eldre modeller av Apple TV.

tvOS 10.2.2

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 10.2.1

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 10.2

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

• Rask rulling: Dra på høyre side av fjernkontrollens berøringsflate. Hvis listen har en indeks, for eksempel låtsamlingen din i Musikk-appen, kan du raskt flytte frem eller tilbake.

• iTunes-filmer: Se leiefilmer fra iTunes på alle enhetene dine når du logger på med samme Apple-ID på alle enhetene. Du kan for eksempel leie en film på iPhone og se den på Apple TV.

• Apple TV Remote-app for iOS: Apple TV Remote-appen har nå full støtte for iPad, og du kan bruke den til å velge filmscener, lydspor og skjult teksting. Du kan også se sangtekster og spillelister i appen.

• Administrering av mobile enheter (MDM): Konfigurer og administrer Apple TV fra en ekstern posisjon med MDM-løsninger – de kommer med spesielle innstillinger som er nyttige i bedriften din og utdanningsmiljøene dine. Finn ut mer.

tvOS 10.1.1

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 10.1

• TV-appen: Oppdag nytt innhold, eller fortsett der du slapp i en film eller TV-program – alt på ett sted. Med TV-appen samles alle programmene og filmene dine fra tjenester du abonnerer på, i tillegg til kjøpene dine fra iTunes. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA for Apple TV, iPhone, iPad og iPod touch.

• Tillegg: Denne oppdateringen omfatter også generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 10.0.1

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 10.0

• Siri:1 Siri forstår nå spansk i Mexico, nederlandsk i Nederland, norsk i Norge og svensk i Sverige.

• Søk med Siri: Spør Siri om å finne filmer etter emne eller tema. Spør for eksempel etter spionfilmer eller de beste filmene om fotball. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA.

• Siri for podkaster: Bare inkluder ordet «podkast» i Siri-søket, så finner du det du leter etter. Finn ut mer.

• Diktering: Nå kan du bruke Diktering med systemspråkene nederlandsk, norsk og svensk – uansett hvor du er i verden.

• App Store: Legg automatisk apper du har kjøpt med iOS-enheten, til Apple TV. Bare logg på iTunes på Apple TV med samme Apple-ID som du bruker til iTunes på iOS-enheten. Da vises apper fra iOS-enheten på Hjem-skjermen til Apple TV. Finn ut mer.

• Musikk: Med et stilfullt og enkelt design er det lettere enn noen gang å finne musikken du liker best.

• Bilder: Den nye Minner-funksjonen fremhever øyeblikk fra bildebiblioteket i en flott presentasjon beregnet for TV.

• Engangspålogging: Logg på kabel- eller satellitt-TV-leverandøren din, og få umiddelbar tilgang til støttede video-apper som er inkludert i det betalte TV-abonnementet ditt. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA for Apple TV, iPhone, iPad og iPod touch.

• HomeKit: Fra Apple TV kan du spørre Siri om å slå av lyset i stuen, stille temperaturen med mer. Du kan også bruke Apple TV som et hjemknutepunkt. Da kan du konfigurere Automatiseringer eller få fjerntilgang til boligen fra Hjem-appen på iOS-enheten eller Apple Watch.

• Utseende: Du kan forandre utseendet til Apple TV. Velg et utseende med lys eller mørk bakgrunn for at innstillinger på Hjem-skjermen og menyer skal vises med lys tekst på mørk bakgrunn eller mørk tekst på lys bakgrunn.

• Apple Remote Keyboard: Med denne funksjonen vises et tastatur på iPhone, iPad eller iPod touch når du markerer et tekstfelt på Apple TV. Da kan du raskt skrive inn tekst på Apple TV med tastaturet på iOS-enheten.

• Skjermtilpassing: Fargefiltre kan gjøre det lettere å skille mellom farger og lese tekst på skjermen.

tvOS 9.2.2

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 9.2.1

• Apple TV Remote-app for iOS: Med iPhone kan du navigere på Apple TV via berøringsbevegelser, spørre Siri om å finne noe å se på, skrive inn tekst med tastaturet med mer.

• Tillegg: Denne oppdateringen omfatter også generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 9.2

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av programvare og ytelse, samt disse funksjonene:

• Diktering: Trykk på Mikrofon-knappen på fjernkontrollen og bruk stemmen din til raskt å legge inn tekst på skjermen. Denne funksjonen krever engelsk, fransk, tysk, japansk eller spansk som systemspråk.

• Direktesendinger: Spør Siri om å gå til direktekanalen i en støttet app – for eksempel CBS eller ESPN.1 Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA.

• Siri for App Store: Søk etter apper etter tittel, kategori eller utvikler.1

• Siri:1 Siri forstår nå spansk i USA og fransk i Canada. Hvis engelsk er språket du bruker for Siri, og hvis du bor i Australia, Canada, Storbritannia eller USA, kan du velge australsk engelsk, britisk engelsk eller amerikansk engelsk.

• Bilder: Opplev iCloud-bildebiblioteket ditt, inkludert Live Photos, på TV-en.

• Mapper: For å få enklere tilgang kan du lage mapper for å organisere appene.

• Bluetooth-tastatur: Bruk et Apple Wireless Keyboard for å styre Apple TV.

• Konferanseromvisning: Lås Apple TV i Konferanseromvisning for arbeidslivs- og utdanningsmiljøer. Vis instruksjoner på skjermen for hvordan du bruker AirPlay.

tvOS 9.2 inkluderer også en oppdatering for Apple TV Remote. Denne oppdateringen legger til kompatibilitet med Samsung-lydplanker og forbedrer generell ytelse. Apple TV-en din kommer til å prøve å oppdatere Apple TV Remote én gang per dag når begge enhetene er inaktive. Når oppdateringen er fullført, skal firmwareversjonnummeret i Innstillinger > Fjernkontroller og enheter > Fjernkontroll være 0x0245.

tvOS 9.1.1

• Podkaster-appen: Finn og spill favorittpodkastene dine på TV-en.

• Tillegg: Denne oppdateringen omfatter også generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 9.1

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av programvare og ytelse, samt disse funksjonene:

• Siri for Apple Music: Søk, spill av og styr musikken din på Apple TV.2

• Remote-app for Apple Watch: Bruk Apple Watch som en fjernkontroll for Apple TV.

tvOS 9.0.1

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 9.0

• Ny brukeropplevelse: Gled deg over en ny TV-opplevelse med nyskapende, nye måter å bruke Touch og stemme på.

• Siri:1Bare si hvilken film eller hvilket TV-program du vil se.

• App Store: Søk, bla gjennom og last ned apper direkte til Apple TV.

• Musikk: Opplev Apple Music2 på de beste høyttalerne dine, og få tilgang til iCloud-musikkbiblioteket ditt samt iTunes Match.

1. Tilgjengelighet og funksjonalitet for Siri varierer avhengig av land og region.

2. Apple Music krever et abonnement.