Flytt og skjul apper på Apple TV

Finn ut hvordan du flytter apper på Apple TV og velger hvilke som skal vises.

Flytt apper på Hjem-skjermen

1. Marker appen du vil flytte.
  2. På Siri Remote eller Apple TV Remote1 holder du nede Touch-flaten til appen begynner å riste. På andre fjernkontroller holder du nede Velg.
  3. For å flytte appen på Siri Remote eller Apple TV Remote1 drar du mot venstre, høyre, opp eller ned. På andre fjernkontroller trykker du på Venstre, Høyre, Opp eller Ned.
  4. Når du er ferdig, trykker du på berøringsflaten eller Velg.
  5. Gjenta denne framgangsmåten for å flytte andre apper.

Opprett mapper

På Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon) kan du lage mapper. Uthev en app, hold inne berøringsflaten eller Select til appen begynner å riste. Deretter følger du disse trinnene:

• For å opprette en mappe raskt drar du appen oppå en annen app.
  • For å opprette en Ny mappe basert på appen, eller for å flytte appen til en mappe du allerede har opprettet, trykker du på Play/Pause-knappen og velger et alternativ.
  • For å flytte appen fra en mappe drar du den ut.

For å gi en mappe et nytt navn velger du den, og deretter oppdaterer du navnet ved bruk av tastaturet.

Slett eller skjul apper

På Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon) kan du slette mapper. På Apple TV (2. eller 3. generasjon) kan du skjule dem. Bare marker appen, og hold inne berøringsflaten eller Velg til appen begynner å riste. Deretter trykker du på Play/Pause-knappen og velger Slett eller Skjul.

Hvis du vil legge til en app på Hjem-skjermen igjen:

• På Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon) åpner du App Store, går til Kjøp og laster ned appen igjen.
  • På Apple TV (2. eller 3. generasjon) kan du oppheve skjuling av apper fra Innstillinger > Hovedmeny.

Du kan også skjule kjøpene dine i App Store slik at du ikke ser apper på Kjøpt-siden.

Ha samme Hjem-skjerm på alle Apple TV-enheter

Slå på Én Hjem-skjerm2 for å holde apper og Hjem-skjermer oppdatert på alle Apple TV-enhetene dine. Slik gjør du det:

1. Gå til Innstillinger > Kontoer > iCloud på alle Apple TV-enhetene.
  2. Logg på med samme Apple-ID på hver Apple TV.
  3. Slå på Én Hjem-skjerm.

1. Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon) leveres med den samme fjernkontrollen overalt. I land og områder som støtter Siri, kalles fjernkontrollen Siri Remote. Andre steder kalles den Apple TV Remote. Siri fungerer på begge fjernkontrollene så lenge Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon) er konfigurert med et språk og land- eller regionsinnstillinger som støtter Siri.
  2. Tilgjengelig kun på Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon).