Om programvareoppdateringer for Apple TV (2. og 3. generasjon)

Finn ut mer om funksjoner i programvareoppdateringene for Apple TV (2. og 3. generasjon).

Programvareoppdateringer for Apple TV (3. generasjon)

Finn ut mer om oppdateringer for Apple TV (3. generasjon).

Apple TV-programvareoppdatering 7.2.2

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

Apple TV-programvareoppdatering 7.2.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

Apple TV-programvareoppdatering 7.2

Denne oppdateringen omfatter generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Apple TV-programvareoppdatering 7.1

Denne oppdateringen omfatter generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Apple TV-programvareoppdatering 7.0.3

Denne oppdateringen omfatter generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Apple TV-programvareoppdatering 7.0.2

Denne oppdateringen omfatter generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Apple TV-programvareoppdatering 7.0.1

Denne oppdateringen omfatter generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Apple TV-programvareoppdatering 7.0

• Oppdatert brukergrensesnitt: Få et friskt nytt utseende på Apple TV.
  • Familiedeling: Spill av familiens kjøp.
  • Ask to Buy: Pass på at barn får tillatelse før de kjøper artikler fra iTunes.
  • Beskrivende videotjenester: Hør beskrivende video med en ny tilgjengelighetsfunksjon som kommer senere dette året for å velge iTunes-filmer og TV-programmer.
  • Peer-to-peer AirPlay: Gjester kan bruke AirPlay fra Macer eller iOS-enheter direkte på en Apple TV (modell A1469 eller nyere) uten å koble til et trådløst nettverk.
  • Beats Music: Lytt til musikk som alltid passer for deg.

Programvareoppdateringer for Apple TV (2. generasjon)

Finn ut mer om oppdateringer for Apple TV (2. generasjon).

Apple TV-programvareoppdatering 6.2.1

Denne oppdateringen omfatter generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Tidligere programvareoppdateringer for Apple TV (2. og 3. generasjon)

Finn ut mer om tidligere oppdateringer.

Apple TV-programvareoppdatering 6.2

• Generelle oppdateringer: Denne oppdateringen omfatter generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.
  • iTunes Extras: Utforsk slettede scener, fotografier, skuespillere, filmmannskap med mer for utvalgte iTunes-filmkjøp. iTunes Extras er bare tilgjengelig for HD-kjøp.

Apple TV-programvareoppdatering 6.1.1

Denne oppdateringen omfatter generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Apple TV-programvareoppdatering 6.1

• Hovedmeny: Tilpass Apple TV ved å skjule elementer på hovedmenyen.
  • AirPlay: Denne oppdateringen inneholder et sikkerhetsalternativ som krever at iOS-enheter eller Macer bekreftes med en engangskode på skjermen før bruk av AirPlay (krever iOS 7.1 eller nyere på iOS-enheter eller OS X 10.9.2 eller nyere på Macer). Denne oppdateringen inneholder også støtte som gjør at AirPlay-enheter kan registrere Apple TV via Bluetooth i miljøer hvor multicasting eller Bonjour-trafikk er blokkert i nettverket eller AirPlay-enheten befinner seg i et annet subnett (krever iOS 7.1 eller nyere på iPhone 4s eller nyere, iPad (3. generasjon eller nyere), iPad mini (1. eller 2. generasjon) eller iPod touch (5. generasjon) og Apple TV (3. generasjon)).
  • Remote-app: Vis kjøpte TV-programmer og filmer i Remote-appen, og trykk for å spille dem av umiddelbart på Apple TV. Opprett og spill av iTunes Radio-stasjoner (krever versjon 4.2 eller nyere av Remote-appen).
  • Generelle oppdateringer: Denne oppdateringen inkluderer forbedringer for programvareoppdatering, undertekster og generell ytelse.

Apple TV-programvareoppdatering 6.0.2

Denne oppdateringen omfatter generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Apple TV-programvareoppdatering 6.0.1

Denne oppdateringen omfatter generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Apple TV-programvareoppdatering 6.0

• iTunes Radio: Opprett egne radiostasjoner og lytt til dem reklamefritt med iTunes Match (kun tilgjengelig i USA).
  • iTunes Music Store: Bla gjennom, kjøp og spill av musikk direkte fra iTunes Music Store.
  • iCloud-bilder: Ny støtte gjør det mulig å spille av video fra en delt bildestrøm og vise bildestrømmer fra flere bidragsytere.
  • AirPlay fra iCloud: Apple TV kan spille av innhold fra iTunes i nettskyen i stedet for AirPlay-enheten, når det er mulig. Du trenger iOS 7 på AirPlay-enheten.
  • Podkaster: Synkroniser podkastene og podkaststasjonene dine på Apple TV og alle iOS-enhetene dine.
  • iMovie Theater: Strøm kreative iMovie-prosjekter i HD umiddelbart fra iCloud. Du må logge på iCloud og skaffe deg den nyeste versjonen av iMovie for iOS eller Mac.
  • Undertekster og skjult teksting: Denne oppdateringen inneholder valg av undertekster basert på Apple TV-språkinnstillingen og muligheten for å tilpasse skjult teksting.
  • Konferanseromvisning: Lås Apple TV i Konferanseromvisning (for forretnings- og utdanningsmiljøer), og vis instruksjoner på skjermen om hvordan AirPlay skal brukes.
  • Programvareoppdatering: Sørg for å holde Apple TV oppdatert med automatisk installering av tilgjengelige programvareoppdateringer.
  • Oppsett: Bruk en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 7 til automatisk overføring av nettverksinnstillinger, Apple-ID-en og språkvalg til Apple TV (3. generasjon). Dette er ikke tilgjengelig for iPhone 4 og iPad 2.

Apple TV-programvareoppdatering 5.3

• Tredjeparts innhold: Denne oppdateringen inneholder støtte for HBO GO, ESPN, Sky News, Qello og Crunchyroll.
  • iTunes Store: Denne oppdateringen forbedrer også påliteligheten ved pålogging i iTunes Store og avspilling av kjøpt innhold.

Apple TV-programvareoppdatering 5.2.1

• iTunes i nettskyen: Nå er det støtte for Musikk i nettskyen i Japan og Israel.
  • Generelle oppdateringer: Denne oppdateringen inkluderer forbedringer for programvareoppdatering, undertekster og generell ytelse.

Apple TV-programvareoppdatering 5.2

• iTunes i nettskyen: Bla gjennom og spill av kjøpt iTunes-musikk direkte fra iCloud. Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.
  • Bluetooth-tastatur: Bruk Apple Wireless Keyboard til å styre Apple TV.
  • AirPlay-lyd for video: Send stereolyd fra filmer, TV-programmer og andre videoer på Apple TV til AirPlay-aktiverte høyttalere og enheter (inkludert AirPort Express og andre Apple TV-enheter).
  • Generelle oppdateringer: Denne oppdateringen omfatter også generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Apple TV-programvareoppdatering 5.1.1

• iTunes Neste: Denne oppdateringen inneholder støtte for Neste med iTunes 11 eller iTunes Match. Se hvilke sanger som kommer, når du spiller av musikk på Apple TV. Legg inn nye sanger og rediger køen med fjernkontrollen eller Remote-appen.
  • Generelle oppdateringer: Denne oppdateringen inkluderer også ytelses- og stabilitetsforbedringer for iTunes Store, AirPlay, Netflix, iTunes Match og kablede Ethernet-forbindelser.

Apple TV-programvareoppdatering 5.1

• Delt bildestrøm: Godta invitasjoner til delte bildestrømmer, bla gjennom bilder og kommentarer og motta varsler om nytt innhold.
  • AirPlay: Send lydinnhold fra Apple TV til AirPlay-kompatible høyttalere og enheter (inkludert AirPort Express og andre Apple TV-enheter). Du kan også kreve en kode på skjermen for å bruke AirPlay sammen med Apple TV.
  • Veksling mellom iTunes-kontoer: Logg på iTunes med flere Apple-ID-er, og veksle raskt mellom dem.
  • Trailere: Søk etter filmtrailere. I USA og se visningstider på lokale kinoer.
  • Skjermsparere: Denne oppdateringen inkluderer nye skjermsparere av typen overlappende, krympende brikker og glidende paneler.
  • Hovedmeny: Omorganiser symbolene på den andre siden ved å holde valgknappen på fjernkontrollen nede.
  • Undertekster: Denne oppdateringen inneholder SDH-støtte for døve og hørselshemmede i tillegg til forbedringer ved visning og valg av undertekster.
  • Nettverkskonfigurering: Denne oppdateringen inneholder støtte for konfigurering av avanserte nettverksalternativer ved bruk av konfigureringsprofiler.
  • Generelle oppdateringer: Denne oppdateringen omfatter generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Apple TV-programvareoppdatering 5.0.2

Foreldrekontroll: Denne oppdateringen løser et problem med uriktig bruk av innholdsrestriksjoner i iTunes Store i Australia.

Apple TV-programvareoppdatering 5.0.1

• iTunes-forhåndsvisning: Forhåndsvisning av filmer og TV-programmer fra iTunes Store kan nå vises i HD.
  • AirPlay: Denne oppdateringen løser et problem som forårsaket at noen iOS-apper fikk problemer med tilkobling via AirPlay.
  • Hjemmedeling: Denne oppdateringen forbedrer påliteligheten ved Hjemmedeling-forbindelser.
  • Netflix: Denne oppdateringen løser et problem som påvirker Netflix-pålogging og -navigering.
  • Generelle oppdateringer: Denne oppdateringen omfatter også generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Apple TV-programvareoppdatering 5.0

• Nytt grensesnitt: Denne oppdateringen sørger for rask visuell tilgang til alle innholdsvalg.
  • Filmkjøp i iCloud: Denne oppdateringen inkluderer støtte for kjøp av filmer på Apple TV og avspilling av kjøpte filmer fra iCloud.
  • Genius-anbefalinger: Denne oppdateringen sørger for anbefaling av innhold i iTunes Store på grunnlag av tidligere utleie og kjøp.
  • Skjermsparerbilder: Få gleden av en ny, innebygd skjermsparer med National Geographic-bilder.
  • Registrering på enheten: Denne oppdateringen inneholder registrering på enheten ved bruk av Apple-ID-en for innholdspartnere på Apple TV.

Apple TV-programvareoppdatering 4.4.4

Denne oppdateringen omfatter generelle ytelses- og stabilitetsforbedringer, inkludert løsning av et problem med visning av en feilmelding ved avspilling av en del videoinnhold.

Apple TV-programvareoppdatering 4.4.3

• Netflix: Denne oppdateringen inneholder støtte for Netflix i Mexico.
  • Lyd ut: Denne oppdatering tar hånd om et problem der lyd ikke spilles av via den optiske utgangen når TV-apparatet er slått av.

Apple TV-programvareoppdatering 4.4.2

Denne oppdateringen løser et problem som krevde at et mindre antall Apple TV-enheter var koblet til iTunes for å kunne fullføre oppdateringen.

Apple TV-programvareoppdatering 4.4

• Bildestrøm: Vis bilder som nylig er tatt på iOS-enheten og overført til Bildestrøm i iCloud.
  • Skjermbilde over AirPlay: Strøm det du har på iPhone 4s- eller iPad 2-skjermen, trådløst til en HDTV.
  • National Hockey League*: Se kamper direkte og få med deg høydepunkter, resultater med mer.
  • Wall Street Journal: Få oppdaterte nyheter, næringslivskommentarer og finansanalyser fra ledende eksperter.
  • Nye lysbildeserietemaer: Nyt bilder på HDTV med nye lysbildeserietemaer, inkludert bildevegg, vipp opp og skiftende brikker.
  • Netflix: Denne oppdateringen inneholder støtte for undertekster der det er tilgjengelig.

* Direktesendte kamper og kamper på forespørsel krever et NHL-abonnement. Svart skjerm kan forekomme.

Apple TV-programvareoppdatering 4.3

• Kjøp av TV-programmer: Kjøp TV-programmer på Apple TV. Programmer som kjøpes via Apple TV, kan lastes ned på nytt til andre iOS-enheter. Programmer som kjøpes på andre iOS-enheter eller med iTunes, vises automatisk som tilgjengelige for avspilling på Apple TV. Funksjoner kan være begrenset regionalt.
  • Vimeo: Bla gjennom og se på millioner av brukeroppdaterte videoer som finnes på Vimeo-tjenesten, kostnadsfritt.

Apple TV-programvareoppdatering 4.2.2

• Denne oppdateringen løser et problem der lyd ikke sendes ut ved avspilling av en del videoinnhold.
  • Videoavspilling: Denne oppdateringen løser et problem der video ikke vises ved avspilling av en del videoinnhold.
  • Lyd ut-innstilling: Denne oppdateringen inneholder en lyd ut-innstilling for å bytte til 16-bits lyd med tanke på kompatibilitet med enkelte TV-apparater og AV-mottakere.
  • Direktesendte FF/RW-forbedringer: Denne oppdateringen forbedrer ytelsen ved spoling av direktesendte hendelser raskt fram eller tilbake.
  • Filmbeskrivelse: Denne oppdateringen løser et problem der beskrivelsesinformasjon ikke vises for en del filmer.
  • Rekkefølgen på YouTube-videoer: Denne oppdateringen løser et problem der YouTube-abonnementsvideoer ikke var ordnet etter dato.

Apple TV-programvareoppdatering 4.2.1

• TV-kompatibilitet: Denne oppdateringen løser problemer som kan føre til at skjermen flimrer eller viser feil farger på enkelte eldre TV-apparater.
  • Våkne fra dvale: Denne oppdateringen løser et problem der Apple TV kanskje ikke våkner fra dvale.
  • Lyd: Denne oppdateringen løser et problem der lyd kanskje ikke høres på enkelte TV-modeller etter å ha byttet fra en annen inngang.
  • Generelle oppdateringer: Denne oppdateringen inkluderer også stabilitets- og ytelsesrettelser.

Apple TV-programvareoppdatering 4.2

• AirPlay for apper og nettsteder: Strøm video trådløst fra iOS-programmer og nettsteder som er aktivert for AirPlay, på en iPhone, iPad eller iPod touch som kjører iOS 4.3.
  • MLB.TV:1 Se direktesendte Major League Baseball-kamper i HD på forespørsel med et MLB.TV-abonnement. Sett på pause, spol framover og veksle mellom sendinger for hjemme- og bortelaget. Også ikke-abonnenter har tilgang til sanntids MLB-resultater og kampstatistikk, i tillegg til å se oppsettet for hele sesongen, tabeller og statistikk (direktesendte kamper er gjenstand for svart skjerm).
  • NBA Game Time:2 Se direktesendte kamper og kamper på forespørsel med et NBA League Pass Broadband-abonnement. Sett kamper på pause og spol framover enten de er direktesendt eller sendes på forespørsel. Også ikke-abonnenter har tilgang til sanntids NBA-resultater og kampstatistikk, i tillegg til å se oppsettet for hele sesongen, tabeller, statistikk og høydepunkter på video (direktesendte og arkiverte kamper er gjenstand for svart skjerm).
  • Netflix Dolby Digital 5.1:3 Nyt Dolby Digital 5.1-surroundlyd når du ser på Netflix-filmer og TV-programmer på Apple TV (ikke tilgjengelig for alle titler).
  • Nye lysbildeserietemaer: Vis bilder med de nye lysbildeserietemaene utklippsbok, fotouro og juleuro, eller bruk dem som Apple TV-skjermsparer.
  • Forbedret skjermtastatur: Søk og skriv inn navn og passord enklere med et redesignet skjermtastatur.
  • AirPlay-lysbildeserietemaer: Nå er alle Apple TV-lysbildeserietemaer tilgjengelig når du bruker AirPlay til å sende en lysbildeserie trådløst fra en iPhone, iPad eller iPod touch til Apple TV.
  • HDMI-fargemodus: Denne oppdateringen inneholder en innstilling for å endre fargemodussignaler via HDMI.
  • Tilkoblings- og ytelsesrettelser: Denne oppdateringen inneholder ytelses- og tilkoblingsrettelser.
  1. Direktesendte kamper og kamper på forespørsel krever et MLB.TV-abonnement. Svart skjerm kan forekomme.
  2. Tilgjengelig i USA. Direktesendte kamper og kamper på forespørsel krever et NBA League Pass Broadband-abonnement. Svart skjerm kan forekomme.
  3. Ikke tilgjengelig for alle titler. Netflix er tilgjengelig i USA og Canada.

Apple TV-programvareoppdatering 4.1.1

• Rettelse av TV-oppløsning: Denne oppdateringen løser et problem som kan få noen HD-TV-apparater til feilaktig å bruke 480p.
  • Nedlastingsrettelse: Denne oppdateringen løser et problem som kan få en film eller et TV-program til å bli lastet ned på nytt.

Apple TV-programvareoppdatering 4.1

• AirPlay: Strøm video, bilder og musikk til Apple TV fra en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 4.2 eller nyere. Strøm video og musikk til Apple TV fra en Mac eller PC som kjører iTunes 10.2 eller nyere.
  • VoiceOver: VoiceOver-tilgjengelighetsfunksjonen sørger for skjermlesing på Apple TV, slik at enheten blir enklere å bruke for blinde og synshemmede. Du hører en beskrivelse av menyvalget som i øyeblikket er uthevet med markøren, annen tekst på skjermen og tilbakemeldinger fra video- og lydkontroller. VoiceOver snakker alle de 18 språkene som er tilgjengelige på Apple TV.
  • Tilkoblings- og ytelsesrettelser: Denne oppdateringen inneholder også ytelses- og tilkoblingsrettelser.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.