Administrer AirPlay-innstillingene på Apple TV

Finn ut hvordan du kontrollerer hvem som kan strømme innhold til Apple TV ved hjelp av AirPlay.

Velg hvem som kan bruke AirPlay på Apple TV

Gå til Innstillinger > AirPlay og HomeKit. Her kan du slå AirPlay av og på. Du kan også velge hvem som kan strømme innhold ved hjelp av AirPlay til Apple TV. Du har følgende alternativer:

• Alle: Alle kan se og strømme innhold til Apple TV.
  • Alle på samme trådløse nettverk: Alle som er koblet til Wi-Fi-hjemmenettverket ditt, kan strømme innhold til Apple TV.
  • Kun medlemmer i dette hjemmet: Personer du inviterer til å styre hjemmet ditt i Hjem-appen, kan strømme innhold til Apple TV.
  • Krev passord: Alle må oppgi riktig passord før de kan strømme innhold til Apple TV.

Konfigurer enhetsverifisering for Apple TV (andre og tredje generasjon)

Du kan kreve at det skal vises en engangskode på skjermen på alle enheter med AirPlay. Gå til Innstillinger > AirPlay > Sikkerhet og slå på Krev enhetsverifisering.