Slå på Automatiske nedlastinger for kjøp fra iTunes Store, App Store og iBooks Store

Etter at du slår på Automatiske nedlastinger, blir alt du kjøper i iTunes Store, App Store eller iBooks Store på iPhone, iPad, iPod touch eller datamaskinen, automatisk lastet ned til alle enhetene dine.

Hvis du ikke vil slå på Automatiske nedlastinger, kan du laste ned tidligere kjøp fra iTunes Store, App Store eller iBooks Store.

Når du slår på Automatiske nedlastinger, blir enheten også knyttet til Apple-ID-en din.

Hvis du bruker Familiedeling og slår på Automatiske nedlastinger, blir ikke innhold som andre medlemmer av familien kjøper, automatisk lastet ned til enhetene dine. Bare innhold som du kjøper med Apple-ID-en din, lastes ned automatisk.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store.
  2. Slå på innholdet du vil laste ned automatisk.

Etter at du slår på Automatiske nedlastinger for musikk, apper eller bøker og lydbøker på alle enhetene dine, blir alle kjøp du foretar i iTunes Store, App Store eller iBooks Store på én av enhetene dine, automatisk lastet ned til alle enhetene dine.

Hvis du slår på Oppdateringer, blir nye versjoner av apper som du har på enheten, automatisk lastet ned når de blir tilgjengelige.

Du kan slå Automatiske nedlastinger på eller av via mobilnettverket på iPhone eller iPad Wi-Fi + Cellular. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store og slå Bruk mobildata på eller av. Mobildatanedlastinger er begrenset til en filstørrelse på 150 MB eller mindre.

På datamaskinen

Du kan slå på Automatiske nedlastinger for musikk, filmer og TV-programmer i iTunes, for bøker i iBooks for Mac-programmet og for programmer for Mac-maskinen i App Store på Mac.

iTunes

1. Åpne iTunes. Hvis du ikke har autorisert datamaskinen, velger du Konto > Autorisasjoner {...} Autoriser denne datamaskinen fra menylinjen øverst på dataskjermen.
  2. Mac: Velg iTunes > Valg fra menylinjen øverst på dataskjermen.
    Windows: Velg Rediger > Valg fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  3. Klikk på Nedlastinger-fanen, og velg deretter innholdet du vil laste ned automatisk.
  4. Klikk på OK.

iBooks

1. Åpne iBooks for Mac.
  2. Velg iBooks > Valg fra menylinjen øverst i skjermbildet. Klikk deretter på Butikk-fanen.
  3. Marker «Last ned nye kjøp automatisk».
  4. Autentiser Apple-ID-en din hvis du blir bedt om det.

App Store på Mac

1. Velg Apple-menyen () > Systemvalg fra menylinjen øverst på skjermen.
  2. Klikk på App Store.
  3. Velg «Last ned apper kjøpt fra andre Mac-maskiner automatisk.»

Mer om Automatiske nedlastinger

• Hvis iPhone, iPad eller iPod touch har en Internett-forbindelse og du slår på pushvarslinger, lastes innholdet automatisk ned til enheten din. På en tilknyttet enhet som ikke støtter pushvarslinger, vises innholdet automatisk i nedlastingskøen i iTunes. Du kan laste ned innholdet manuelt i iTunes.
  • Hvis du slår på Automatiske nedlastinger på en Mac eller PC som har nyeste versjon av iTunes, blir musikk, filmer og TV-programmer som du kjøper på Apple TV, automatisk lastet ned til datamaskinen.
  • Automatiske nedlastinger for musikk og nedlasting av tidligere kjøp av musikk, filmer og TV-programmer er kanskje ikke tilgjengelig i alle land og regioner. Finn ut om du kan laste ned kjøp på nytt fra iTunes i landet eller området ditt.
  • Automatiske nedlastinger for filmer og TV-programmer er bare tilgjengelig via den nyeste versjonen av iTunes. Automatiske nedlastinger kan ikke slås på for video i iOS.
  • Apper lastes ikke ned automatisk til Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon), men du kan laste ned eller åpne tidligere kjøp fra iTunes Store eller App Store på enheten.

Få hjelp

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.