Slå på Automatiske nedlastinger eller Appoppdateringer

Når du har slått på Automatiske nedlastinger, blir alt du kjøper i App Store, iTunes Store eller Apple Books på iPhone, iPad, iPod touch eller datamaskinen, automatisk lastet ned til alle enhetene dine. Du kan også slå på Automatiske oppdateringer for apper.

Hvis du slår på Automatiske nedlastinger eller Automatiske oppdateringer, blir enheten din tilknyttet til Apple-ID-en din.

Hvis du ikke ønsker å slå på Automatiske nedlastinger, kan du laste ned kjøpene på nytt på de andre enhetene dine.

Hvis du bruker Familiedeling og slår på Automatiske nedlastinger, blir ikke innhold som andre medlemmer av familiegruppen kjøper, automatisk lastet ned til enhetene dine. Bare innhold som du kjøper med Apple-ID-en din, lastes ned automatisk. Og hvis du slår på Automatiske oppdateringer, blir kun appene du kjøper, oppdatert automatisk.

Dette trenger du

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store.
  2. Slå på innholdet du vil laste ned automatisk.

Etter at du slår på Automatiske nedlastinger for musikk, apper eller bøker og lydbøker på alle enhetene dine, blir alle kjøp du foretar i App Store, iTunes Store eller Apple Books på én av enhetene dine, automatisk lastet ned til alle enhetene dine.

Slå på Oppdateringer for å få Automatiske oppdateringer for apper. Nye versjoner av appene du for øyeblikket har på enheten, lastes ned automatisk når de er tilgjengelige.

Du kan også slå Automatiske nedlastinger på eller av via mobilnettverket på iPhone eller iPad Wi-Fi + Cellular. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store, og slå Bruk mobildata på eller av. Mobildatanedlastinger er begrenset til en filstørrelse på maks. 150 MB.

På datamaskinen

Du kan slå på Automatiske nedlastinger for apper på Mac-maskinen i App Store, for musikk, filmer og TV-serier i iTunes, og for bøker i Apple Books.

App Store

1. Åpne App Store.
  2. Velg App Store > Valg fra menylinjen øverst på dataskjermen.
  3. Hvis du ønsker å slå på Automatiske nedlastinger, velger du «Last ned apper kjøpt fra andre Mac-maskiner automatisk». Hvis du ønsker å slå på Automatiske oppdateringer, velger du Automatiske oppdateringer.
    Valgpanelet for App Store.

iTunes

1. Åpne iTunes. Hvis du ikke har autorisert datamaskinen, velger du Konto > Autorisasjoner {...} Autoriser denne datamaskinen fra menylinjen øverst på dataskjermen.
  2. Mac: Velg iTunes > Valg fra menylinjen øverst på dataskjermen.
    Windows: Velg Rediger > Valg fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  3. Klikk på Nedlastinger-fanen, og velg deretter innholdet du vil laste ned automatisk.
    Valgpanelet for iTunes-nedlasting.
  4. Klikk på OK.

Apple Books

1. Åpne Apple Books.
  2. Velg Books > Valg fra menylinjen øverst på dataskjermen. Klikk deretter på Butikk-fanen.
  3. Marker «Last ned nye kjøp automatisk».
    Valgpanelet for Apple Books Store.
  4. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Apple-ID-en din.

Les mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.