Slik oppdaterer du apper manuelt på Apple-enhetene dine

Du kan slå av automatiske oppdateringer og oppdatere apper manuelt. Eventuelt kan du slå på automatiske oppdateringer slik at du ikke trenger å oppdatere hver app manuelt.

Oppdater appene manuelt

På iPhone og iPad oppdateres apper du laster ned fra App Store automatisk som standard. Hvis det oppstår problemer, kan du imidlertid oppdatere apper manuelt.

Slik oppdaterer du apper manuelt på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store.
  2. Trykk på profilikonet ditt øverst på skjermen.
  3. Bla ned for å se ventende oppdateringer og utgavemerknader. Trykk på Oppdater ved siden av appen for å oppdatere bare denne appen, eller trykk på Oppdater alle.
    iPhone som viser tilgjengelige oppdateringer for Apple Store-appen og Shazam-appen.

Slik oppdaterer du apper manuelt på Mac

1. Åpne App Store.
  2. Klikk på Oppdateringer i sidepanelet.
  3. Klikk på Oppdater ved siden av en app for å oppdatere bare den appen, eller klikk på Oppdater alle.

Hvis du ikke fikk appen fra App Store på Mac, kontakter du apputvikleren for å få hjelp med oppdateringer.

Slik oppdaterer du apper manuelt på Apple Watch

1. Åpne App Store og bla ned til bunnen.
  2. Trykk på Konto.
  3. Trykk på Oppdateringer.
  4. Trykk på Oppdater ved siden av appen for å oppdatere bare denne appen, eller trykk på Oppdater alle.

Slå på eller slå av automatiske oppdateringer

Hvis du foretrekker å oppdatere alle appene manuelt, kan du slå av automatiske oppdateringer. Når du gjør dette, mottar du et varsel fra App Store hver gang en oppdatering blir utgitt for en av appene dine.

Slik slår du på eller av automatiske oppdateringer på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger.
  2. Trykk på App Store.
  3. Slå på eller av Appoppdateringer.
    iPhone som viser innstillingene Apper og Appoppdateringer. Appoppdateringer er slått på.

Slik slår du på eller av automatiske oppdateringer på Mac

1. Åpne App Store.
  2. Velg App Store > Valg fra menylinjen øverst på skjermen.
  3. Velg eller velg bort Automatiske oppdateringer.

Slik slår du på eller av automatiske oppdateringer på Apple Watch

1. Gå til Innstillinger > App Store.
  2. Slå på eller slå av Automatiske oppdateringer.

Du kan også åpne Watch-appen på iPhone, bla til App Store og trykke på den, og deretter slå på eller av Automatiske oppdateringer.

Slik slår du på eller av automatiske oppdateringer på Apple TV HD eller 4K

1. Gå til Innstillinger > Apper.
  2. Velg eller velg bort Oppdater apper automatisk.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.