Oppdater apper eller bruk automatiske nedlastinger

Finn ut hvordan du oppdaterer apper manuelt, slår av automatiske oppdateringer eller slår på automatiske nedlastinger.

Apper og spill som du har lastet ned fra App Store, blir som standard automatisk oppdatert i iOS 13 og iPadOS 13. Du ser ikke varsler om oppdatering av appene. Men du kan også oppdatere appene manuelt. Hvis du for eksempel ønsker å tvinge en oppdatering, kan du oppdatere en app manuelt.

Hvis du foretrekker å oppdatere alle appene manuelt, kan du slå av automatiske oppdateringer.

Når du laster ned en app på én enhet, blir ikke appen automatisk installert på de andre enhetene. Men hvis du vil at appene som du kjøper skal lastes ned på alle enhetene dine, kan du slå på Automatiske nedlastinger.

Før du begynner

Oppdatere appene manuelt

Oppdater appene manuelt på iOS- eller iPadOS-enheter, på Mac eller på Apple Watch.

iPhone som viser alternativet Oppdater alle, med en app som er klar til å lastes ned.

Slik oppdaterer du apper manuelt på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store. Hvis du bruker iOS 12 eller nyere, trykker du på I dag nederst på skjermen.
  2. Trykk på profilikonet ditt øverst på skjermen.
  3. Bla ned for å se ventende oppdateringer og utgavemerknader. Trykk på Oppdater ved siden av en app for å oppdatere bare denne appen, eller trykk på Oppdater alle.

Slik oppdaterer du apper manuelt på Mac

1. Åpne App Store.
  2. Klikk på Oppdateringer i sidepanelet.
  3. Klikk på Oppdater ved siden av en app for å oppdatere bare den appen, eller klikk på Oppdater alle.

Hvis du ikke fikk appen fra App Store på Mac, kontakter du apputvikleren for å få hjelp med oppdateringer.

Slik oppdaterer du apper manuelt på Apple Watch

1. På watchOS 6 åpner du App Store og blar ned til bunnen.
  2. Trykk på Konto.
  3. Trykk på Oppdateringer.
  4. Trykk på Oppdater ved siden av appen for å oppdatere bare denne appen, eller trykk på Oppdater alle.

iPhone som viser kontrollene som du bruker til å slå på eller slå av automatiske nedlastinger og automatiske appoppdateringer.

Slå på eller slå av automatiske oppdateringer

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store. Slå deretter på eller av Appoppdateringer.
  • Åpne App Store på Macen. Velg App Store > Valg fra menylinjen øverst på skjermen. Velg eller velg bort Automatiske oppdateringer.
  • På Apple Watch går du til Innstillinger > App Store. Slå på eller slå av Automatiske oppdateringer. Eller åpne Watch-appen på iPhone, bla til App Store og trykk på den, og slå deretter på eller av Automatiske oppdateringer.
  • På Apple TV HD or 4K går du til Innstillinger > Apper. Velg eller velg bort Oppdater apper automatisk.

Når du slår av automatiske oppdateringer, mottar du varsler fra App Store hver gang det utgis en oppdatering for en av appene dine.

Slå på eller slå av automatiske nedlastinger

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store. Slå på eller slå av Apper under Automatiske nedlastinger.
  • Åpne App Store på Macen. Velg App Store > Valg fra menylinjen øverst på skjermen. Velg eller velg bort Automatisk last ned apper kjøpt på andre Macer.
  • På Apple Watch går du til Innstillinger > App Store. Slå på eller slå av Automatiske nedlastinger. Eller åpne Watch-appen på iPhone, bla til App Store og trykk på den, og slå deretter på eller av Automatiske nedlastinger.
  • På Apple TV HD or 4K går du til Innstillinger > Apper. Velg eller velg bort Installer apper automatisk.

På iOS- eller iPadOS-enheter eller på Mac kan du også slå på automatiske nedlastinger for kjøp gjort i iTunes Store og Apple Books.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.