Konfigurer HomePod, HomePod mini, Apple TV eller iPad som hjemknutepunkt

Med et hjemknutepunkt kan du styre HomeKit-tilbehør mens du er borte fra hjemmet, gi tilgang til personer du stoler på, og automatisere tilbehør slik at det gjør det du vil, når du vil.

iPad som viser startskjermen til Hjem-appen.

Konfigurer HomePod, HomePod mini eller Apple TV som hjemknutepunkt

HomePod, HomePod mini og Apple TV konfigureres automatisk som hjemknutepunkt, slik at du kan styre hjemmet ditt selv når du ikke er der, og kjøre automatisering med én gang. Bare sørg for at du er logget på iCloud på iOS-enheten din eller Apple TV med Apple-ID-en du brukte til å konfigurere HomeKit-tilbehøret i Hjem-appen.

HomePod, HomePod mini og Apple TV er ikke tilgjengelige i alle land og regioner.

Konfigurere iPad som et hjemknutepunkt

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud, og sørg for at du er logget på iCloud med Apple-ID-en som du brukte til å konfigurere HomeKit-tilbehøret i Hjem-appen.
  2. Rull ned og sjekk at Hjem er slått på.
  3. Gå til Innstillinger > Hjem, og slå på Bruk denne iPad-enheten som hjemknutepunkt.

For å bruke iPaden som et hjemknutepunkt må den befinne seg i hjemmet ditt, være slått på og koblet til Wi-Fi-nettverket ditt hjemme.

Hvis hjemknutepunktet ditt ikke fungerer som forventet