Uw Apple ID beheren

Deze onderwerpen kunnen u helpen bij het gebruiken en wijzigen van uw Apple ID.

Wat is een Apple ID?

Een Apple ID is de persoonlijke account waarmee u toegang hebt tot Apple-voorzieningen zoals de App Store, iTunes Store, iCloud, iMessage, de Apple Online Store, FaceTime en meer. Deze bevat niet alleen het e-mailadres en het wachtwoord waarmee u inlogt, maar ook de contact-, betaal- en beveiligingsgegevens die u voor Apple-voorzieningen gebruikt.

Uw accountinformatie wijzigen

Accountbeveiliging

Het is erg belangrijk om uw Apple ID te veilig te houden. Alleen u moet uw wachtwoord kunnen wijzigen, aankopen kunnen doen in de iTunes Store en App Store of kunnen inloggen bij voorzieningen zoals iCloud, iMessage en Zoek mijn iPhone.

Als u een apparaat wilt verkopen of weggeven

Zorg ervoor dat u uitlogt bij uw Apple ID als u van plan bent uw apparaat te verkopen of weg te geven.

Meer hulp

Ontvang hulp als u uw beveiligingsvragen of wachtwoord bent vergeten, uw account is vergrendeld of als u contact moet opnemen met Apple Support.