Facturering en abonnementen

Je abonnement opzeggen

Je kunt een abonnement bij Apple of een abonnement dat je in een app hebt gekocht, rechtstreeks opzeggen in de App Store op je apparaat.

Vragen om terugbetaling

Sommige aankopen komen mogelijk in aanmerking voor een terugbetaling. Als je een terugbetaling wilt aanvragen, klik je op de onderstaande link, log je in en selecteer je ‘Vragen om terugbetaling’.

Aankoopgeschiedenis bekijken

Je kunt een geschiedenis zoeken van de apps, abonnementen, muziek en andere content die je hebt gekocht in de App Store en iTunes Store.

Je betaalgegevens beheren

Bekijk geregistreerde betaalmethoden, wijzig de volgorde van je betaalmethoden of werk je factuurgegevens bij.

Als je betaalmethode wordt geweigerd

Als je geen aankoop kunt doen in de App Store of iTunes Store, kun je een nieuwe betaalmethode toevoegen of je betaalgegevens bijwerken.

Afschrijvingen bevestigen

Leer hoe je je aankoopgeschiedenis opzoekt en afschrijvingen controleert die op je rekeningafschrift van Apple worden weergegeven.

Configureer het apparaat van je kind

Help je kinderen om met hun Apple ID in te loggen op Apple apparaten, een toegangscode voor het apparaat aan te maken en 'Delen met gezin' te gebruiken voor toegang tot gekochte apps en materialen.

Toegang tot aankopen op al je apparaten

Nadat je bent ingelogd met je Apple ID, kun je eerder gekochte apps, muziek en films opnieuw downloaden.

Over de richtlijn betreffende betalingsdiensten

In Europa wordt je wellicht gevraagd om aankopen of wijzigingen van je factuurgegevens te verifiëren bij je bank of kaartverstrekker.

Meer informatie over facturering in Europa

Vraag support aan

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.