Eerder gekochte tv-programma's en films opnieuw downloaden

Lees hier hoe je tv-programma's of films die je in de Apple TV-app hebt gekocht, opnieuw kunt downloaden.

Tv-programma's en films opnieuw downloaden op je iPhone of iPad

1. Open de Apple TV-app.

2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek'.

3. Tik op de film of het programma dat je opnieuw wilt downloaden. Als je 'Delen met gezin' gebruikt, tik je op de naam van een gezinslid om de aankopen van dat gezinslid te downloaden.

4. Tik op de downloadknop Downloadknop.

Zie je de film of het tv-programma dat je hebt gekocht niet?

Tv-programma's en films opnieuw downloaden op je Mac

1. Open de Apple TV-app.

2. Klik op het tabblad 'Bibliotheek' op 'Films' of 'Tv-programma's'. Als je 'Delen met gezin' gebruikt, klik je op 'Delen met gezin' en kies je de naam van een gezinslid om de aankopen van dat gezinslid te downloaden.

3. Houd de aanwijzer boven een film of tv-programma en klik vervolgens op de downloadknop Downloadknop.

Zie je de film of het tv-programma dat je hebt gekocht niet?

Tv-programma's en films opnieuw downloaden op je pc

1. Open de Apple TV-app.

2. Klik op het tabblad 'Bibliotheek'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding en klik vervolgens op 'Films' of 'Tv-programma's'.

3. Plaats de aanwijzer op een film of tv-programma en klik vervolgens op de knop 'Meer'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

4. Klik op 'Download'.

Zie je de film of het tv-programma dat je hebt gekocht niet?

Tv-programma's en films opnieuw downloaden op een Apple TV en andere apparaten

Met de Apple TV-app kun je geen films en tv-programma's downloaden op de Apple TV, smart-tv's en andere streamingapparaten. Je kunt films en tv-programma's streamen die je hebt gekocht. Open de Apple TV-app en ga naar de bibliotheek.

Zie je de film of het tv-programma dat je hebt gekocht niet?

Films en tv-programma's downloaden via Apple TV+ of Apple TV-kanalen

Tv-programma's en films die zijn inbegrepen bij je Apple TV-kanalen of Apple TV+ abonnement, worden niet weergegeven in je lijst met aankopen.

Lees hoe je films en tv-programma's van Apple TV+ en Apple TV-kanalen downloadt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.