Tv-programma's, films en evenementen van Apple TV+, MLS Season Pass en Apple TV-kanalen downloaden en streamen

Lees hoe je materiaal downloadt of streamt van Apple TV+, MLS Season Pass en Apple TV-kanalen.

Een tv-programma, film of evenement downloaden op je iPhone, iPad, Mac of pc

1. Open de Apple TV-app op je iPhone, iPad, Mac of pc.

2. Blader of zoek naar een tv-programma, film of evenement.

3. Kies het tv-programma, de film of het evenement en kies vervolgens de knop 'Download' op je iPhone, iPad of Mac. Klik op de knop 'Download' op je pc.

4. Om je downloads te zoeken en af te spelen, ga je naar het tabblad 'Bibliotheek' en kies je 'Gedownload'. Als 'Gedownload' niet op het tabblad 'Bibliotheek' op je pc staat, klik je op de knop 'Meer'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding en schakel je 'Gedownload' in.

5. Kun je een tv-programma of film niet downloaden? Misschien heb je de downloadlimiet bereikt, of misschien zijn downloads niet toegestaan voor het kanaal.

Een tv-programma, film of evenement downloaden op een Apple Vision Pro

1. Open de Apple TV-app.

2. Blader of zoek naar een tv-programma, film of evenement.

3. Knijp en houd het item dat je wilt downloaden ingedrukt en tik vervolgens op 'Download'.

4. Om je downloads te zoeken en af te spelen,open je de navigatiekolom, tik je op 'Bibliotheek' en vervolgens op 'Gedownload'.

5. Kun je een tv-programma of film niet downloaden? Misschien heb je de downloadlimiet bereikt, of misschien zijn downloads niet toegestaan voor het kanaal.

Limieten voor downloads

Je kunt geen materiaal downloaden vanuit de Apple TV-app op een Apple TV, smart-tv's, streamingapparaten en op tv.apple.com. Op deze apparaten kun je materiaal alleen streamen.

Voor de meeste Apple TV-kanalen zijn downloads tot 30 dagen lang beschikbaar; daarna verlopen ze. Bij sommige kanalen kunnen downloads eerder verlopen.

Sommige Apple TV-kanalen hebben mogelijk limieten met betrekking tot het aantal titels dat tegelijk kan worden gedownload en het aantal apparaten waarop je materiaal kunt downloaden. Als je de limiet hebt bereikt, krijg je daar een melding over van de Apple TV-app. Als je meer titels wilt downloaden, moet je eerst afleveringen of films die je al hebt gedownload, verwijderen van een van je apparaten (of een apparaat van een gezinslid).

Limieten voor streamen op meerdere apparaten

• Apple TV+: met één abonnement kun je van zes streams tegelijk genieten. Als je een Apple Music-studentenabonnement hebt, waarbij Apple TV+ voor een beperkte periode inbegrepen is, kun je Apple TV+ op slechts één apparaat tegelijkertijd streamen.

• MLS Season Pass: met één abonnement kun je genieten van maximaal zes gelijktijdige streams per Apple ID.

• Apple TV-kanalen: met één abonnement kun je van drie streams tegelijk genieten voor de meeste kanalen. Op sommige kanalen is het wellicht mogelijk om meer of minder dan drie streams tegelijkertijd te gebruiken.

De Apple TV-app, Apple TV-kanalen, Apple TV+, MLS Season Pass en de beschikbaarheid van de Store kunnen per land of regio verschillen. Kijk wat er in jouw land of regio beschikbaar is.