Hulp bij kosten van apple.com/bill

Kosten van apple.com/bill op je rekeningoverzicht kunnen betrekking hebben op apps, abonnementen, muziek- en filmaankopen en meer van Apple.

Kosten bekijken of een terugbetaling aanvragen

Log in om te bekijken wat er met jouw Apple Account is gekocht, om een terugbetaling aan te vragen enzovoort.

Meer informatie

Als je 'Delen met gezin' gebruikt en 'Delen van aankopen' hebt ingeschakeld, kun je zien wat er bij jou als gezinshoofd in rekening is gebracht. Als je de aankopen van gezinsleden wilt bekijken, log je in en tik of klik je vervolgens op de Apple Account-knop om een gezinslid te kiezen.

Abonnementen opzeggen

Als de kosten betrekking hebben op een een abonnement, kun je dat abonnement opzeggen om toekomstige kosten te voorkomen.