Support voor Apple apps

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die je nodig hebt voor Apple apps.

Uitgelichte apps

Hulp nodig bij een aankoop?

Krijg hulp bij aankopen, downloads of het gebruik van materiaal als iets niet naar verwachting werkt.

Hulp nodig bij de app van een andere fabrikant?

Als je ondersteuning nodig hebt voor apps die je in de App Store op je Mac of iOS-apparaat hebt gekocht, neem je contact op met het bedrijf dat het product heeft gemaakt. Je kunt contactgegevens vinden op de productpagina van de app in de App Store.

Meer apps