Support voor Apple apps

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor Apple apps.

Uitgelichte apps

Hulp nodig met een aankoop?

Krijg hulp bij aankopen, downloads of het gebruik van uw materiaal als iets niet werkt naar verwachting.

Hulp nodig met een app van derden?

Neem contact op met het bedrijf dat het product heeft gemaakt voor andere apps die u hebt gekocht in de App Store op uw Mac of iOS-apparaat. U kunt contactgegevens vinden op de productpagina van de app in de App Store.

Meer apps